Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021

Ερευνα στο σπίτι του Λιγνάδη: Επί δύο ώρες έκαναν φύλλο και φτερό αρχεία και υπολογιστές


Ελεγχο στο σπίτι, τον ηλεκτρονικό υπολογιστή και τη μοτοσικλέτα του Δημήτρη Λιγνάδη, πραγματοποίησαν χθες, Τετάρτη, οι Αρχές.
Την είδηση γνωστοποίησε χθες ο συνήγορος υπεράσπισης του σκηνοθέτη και ηθοποιού, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος μετέβη στις φυλακές της Τρίπολης όπου κρατείται ο εντολέας του και συνομίλησε μαζί του. Όπως είπε ο κ. Κούγιας, "πρόκειται να γίνει έρευνα στη μηχανή, στο αυτοκίνητο, στον ηλεκτρονικό υπολογιστή και στο σπίτι του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, καθώς επίσης και στο σπίτι του αδερφού του".
Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η έρευνα που έγινε στο σπίτι, στο αυτοκίνητο και στη μοτοσυκλέτα του ηθοποιού - σκηνοθέτη, διήρκησε δύο ώρες. Οι αστυνομικοί επικεντρώθηκαν στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του και πήραν δακτυλικά αποτυπώματα από σημεία του σπιτιού.


Τα αποτελέσματα της έρευνας των αστυνομικών θα παραδοθούν με μορφή πορίσματος - πραγματογνωμοσύνης στην 19η ανακρίτρια.
Υπενθυμίζεται ότι τις επόμενες ημέρες αναμένεται να καταθέσουν νέοι μάρτυρες για την υπόθεση. Οι αρχές έχουν στα χέρια τους λίστα προσώπων, που πρότεινε ένας εκ των δικηγόρων των μηνυτών και φέρονται να γνωρίζουν κρίσιμα περιστατικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα