Κυριακή 13 Ιουνίου 2021

Με έναν ακτινολόγο το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας


Εδώ και ένα μήνα περίπου έχουν σταματήσει οι εξετάσεις οστικής πυκνότητας στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, σύμφωνα με πληροφορίες, καθώς δεν υπάρχει διαθέσιμος γιατρός να τις πραγματοποιήσει.
Έχει αποδυναμωθεί το ακτινολογικό τμήμα, από την μόνιμη πλέον μετακίνηση ενός γιατρού από το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας σε αυτό της Καλαμάτας για να καλυφθούν οι ανάγκες του εκεί ακτινολογικού τμήματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο ένας εκ των δύο ακτινολόγων που έχει το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, το τελευταίο διάστημα με εντέλλεσθε μετακινείται στην Καλαμάτα, που παρότι η οργανική του θέση είναι εκεί για τουλάχιστον μια πενταετία, έχει μετακινηθεί στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας. Οι πληροφορίες μας λένε ότι ο συγκεκριμένος γιατρός ήδη έχει υποβάλει την παραίτησή του.
Βέβαια το τελευταίο διάστημα προσελήφθη νέος ακτινολόγος, όμως οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι και ο νέος γιατρός που διορίστηκε στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας με εντέλλεσθε καλύπτει ανάγκες του Νοσοκομείου Καλαμάτας. Με αποτέλεσμα το Νοσοκομείο Κυπαρισσία να μένει και πάλι με έναν ακτινολόγο.  Κ.Μπ.  eleftheriaonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα