Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

Τσουνάμι αποκαλύψεων για δεκάδες αστυνομικούς σε κύκλωμα πλαστών πιστοποιητικών - 320.000€ έκρυβε διοικητής τμήματος


Δεκάδες συλλήψεις αστυνομικών, δικηγόρων, συμβολαιογράφων και υπαλλήλων τοπικής αυτοδιοίκησης. Σε χρηματοκιβώτιο στο γραφείο Διοικητή Τ.Α. στη Δυτική Αττική βρέθηκαν 320.000 ευρώ. Δηλώσεις Θεοδωρικάκου, το απόγευμα
Τουλάχιστον δέκα εν ενεργεία αξιωματικοί και χαμηλόβαθμοι αστυνομικοί, αρκετοί απόστρατοι, δικηγόροι, συμβολαιογράφοι και υπάλληλοι της τοπικής αυτοδιοίκησης φαίνεται ότι εμπλέκονται στο κύκλωμα των που είχε στήσει φάμπρικα πλαστών πιστοποιητικών, με το ανάλογο αντίτιμο φυσικά, σχεδόν στη μισή Αττική.
Μάλιστα, επί του θέματος που προκαλεί "τριγμούς" στην Ελληνική Αστυνομία έχει επιληφθεί προσωπικά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκης Θεοδωρικάκος ο οποίος σήμερα το απόγευμα θα δώσει έκτακτη συνέντευξη τύπου - παρουσίαση της Υποθέσεων, που χειρίζεται η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων.
Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία που συγκέντρωσε η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., μετά από πολύμηνη έρευνα, παρακολούθηση των κατηγορουμένων και καταγραφής συνομιλιών, το κύκλωμα φέρεται να χορήγησε πιστοποιητικά ταυτοποίησης σε τουλάχιστον 3.000 παράτυπους μετανάστες, έναντι εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα