Τετάρτη 1 Μαΐου 2024

Σαν σήμερα 1/5, Γιόζεφ και Μάγκντα Γκέμπελς: ο σατανικός τρόπος που δολοφόνησαν τα παιδιά τους, πριν αυτοκτονήσουν


Γιόζεφ και Μάγκντα Γκέμπελς, δυο ονόματα που προκαλούν απέχθεια! Με σατανικό τρόπο δολοφόνησαν τα παιδιά τους, πριν αυτοκτονήσουν!
Ο Κόκκινος Στρατός έβλεπε πια πεντακάθαρα τα πρώτα σπίτια του Βερολίνου. Ήταν μια σαν σήμερα Πρωτομαγιά του 1945, όταν ο υπουργός Προπαγάνδας του Χίτλερ Γιόζεφ Γκέμπελς και η σύζυγός του, Μάγκντα, έχοντας πλάι τους τα έξι παιδιά τους κατευθύνθηκαν στο καταφύγιο κάτω από τα ερείπια της Καγκελαρίας.
Σε λίγες ώρες τα έξι παιδιά, αναίσθητα υπό την επήρεια μορφίνης, θα δέχονταν ένα ένα στο στόμα τους κάψουλες υδροκυανίου. Ο Γκέμπελς, όταν βεβαιώθηκε ότι τα παιδιά του ήταν νεκρά πυροβόλησε τη γυναίκα του και έπειτα έστρεψε το περίστροφο στον εαυτό του. Μία από τις πιο διεστραμμένες φυσιογνωμίες του Γ’ Ράιχ είχε πάψει να λερώνει τη Γη…
Πριν από 15 χρόνια, το 2009 δηλαδή, Γερμανοί ερευνητές προσπάθησαν να ρίξουν φως στις αυτοκτονίες του Γκέμπελς και των μελών της οικογένειάς του. Ο εισαγγελέας Μάικ Βόγκερσιεν ανακάλυψε ένα έγγραφο-ντοκουμέντο της υπόθεσης με χρονολογία 1959 το οποίο περιελάμβανε ομολογία του Δρ. Χέλουντ Κουντς, ο οποίος βοήθησε στη δολοφονία της 12χρονης Χέλγκα, της 11χρονης Χίλντεγκαρντ, του 9χρονουν Χέλμουντ, της 8χρονης Χόλντιν της 6χρονης Χέντγουικ και της τρίχρονης Χέιντρουν· όλων τα ονόματα άρχιζαν από «Χ» προς τιμήν του Χίτλερ! Η διαστροφή!

Ο γιατρός Κουντς

Στην κατάθεσή του ο γιατρός Κουντς περιέγραφε: «Στα τέλη Απριλίου η Μάγκντα με πλησίασε και μου είπε “χρειάζομαι τη βοήθειά σου για να σκοτώσω τα παιδιά”. Αρνήθηκα λέγοντας ότι δεν μπορώ να πάρω τέτοια ευθύνη. Αλλά η Μάγκντα Γκέμπελς επέμενε και λίγες μέρες αργότερα μου δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν ήταν πλέον δική της παράκληση αλλά διαταγή του Χίτλερ». Ο γιατρός, που ήταν προσωπικός φίλος του Χίτλερ, προσπάθησε να διαφύγει από το καταφύγιο αλλά η Μάγκντα Γκέμπελς τον βρήκε και τον απείλησε: «…ή επιστρέφεις ή σε σκοτώνω».
Μη φοβάστε, μια ένεση είναι...
Κι έτσι το βράδυ της 1ης Μαΐου του 1945, ο Κουντς υποχρεώθηκε να εκτελέσει τη διαταγή της σατανικής μητέρας.
Περιγράφει ο γιατρός: «Μη φοβάστε, τους είπε η Μάγκντα, ο γιατρός θα σας κάνει μια ένεση όπως σε όλα τα παιδιά και στους στρατιώτες. Αυτά τους είπε ψυχρά κι έφυγε από το δωμάτιο. Τους έκανα από μια ένεση μορφίνης, πρώτα στις μεγαλύτερες κόρες, μετά στον γιο και μετά στις άλλες κόρες. Χρειάστηκαν περίπου 10 λεπτά για να αναισθητοποιηθούν. Όταν τα παιδιά έπεσαν σε λήθαργο, η Μάγκντα Γκέμπελς μπήκε στο δωμάτιο, με τις κάψουλες κυανίου στο χέρι. Στάθηκε εκεί για αρκετά λεπτά και μετά βγήκε έξω κλαίγοντας: “Γιατρέ, δεν μπορώ να το κάνω, εσύ θα το κάνεις” είπε. Όχι, δεν μπορώ, της απάντησα. Και τότε η Μάγκντα κάλεσε τον Λούντβιχ Στούμφεγκερ, έναν γιατρό φίλο του Χάινριχ Χίμλερ κι εκείνος δίχως να διστάσει δολοφόνησε τα παιδιά»!

Γκέμπελς, ένας τρυφερός πατέρας...

Και η τραγωδία ολοκληρώθηκε λίγα λεπτά αργότερα με μια διεφθαρμένη μάνα να πέφτει νεκρή από τη σφαίρα ενός ψυχοπαθούς ναζιστή. Κι αν αυτοί οι «άνθρωποι» δεν δίστασαν να κάνουν κακό στα παιδιά τους, καταλαβαίνει κάποιος πόσο διαστροφή και σατανικό μίσος έβγαζαν τόσα χρόνια στους γύρω τους…
Για την Ιστορία: ο γιατρός Κουντς, αφού πέρασε μεγάλο μέρος της ζωής του σε σοβιετικά στρατόπεδα συγκέντρωσης, πέθανε το 1976.Ο γιατρός Στούμφεγκερ σκοτώθηκε στην προσπάθειά του να διαφύγει από την Καγκελαρία στις 2 Μαΐου του 1945.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα