Μια μάζα απο υποπροϊόντα κρέατος (αυτιά, πόδια, χόνδροι, πέτσες κ.α) μπαίνουν σε τεράστιες κρεατομηχανές και πολτοποιούνται, η υγροποίηση και η επεξεργασία της κρεατόμαζας γίνεται με τη χρήση βελτιωτικών γεύσεως, προσθέτων, συντηρητικών και κάθε λογιών τύπου χημικών τα οποία θα εξασφαλίσουν τη βέλτιστη γεύση τους και τη μεγάλη διάρκεια τους μέχρι αυτός ο δυναμίτης να φτάσει στο στομάχι μας!
Το παρακάτω βίντεο είναι αποκαλυπτικό
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα