Το καλοκαίρι είναι ήδη εδώ και οι λάτρεις του παγωμένου καφέ έχουν την… τιμητική τους.
Το πρόβλημα ωστόσο εμφανίζεται όταν μετά από λίγο και ειδικά όταν υπάρχουν υψηλές θερμοκρασίες, τα παγάκια λιώνουν και ο καφές παύει να θυμίζει καφέ και γίνεται μάλλον νερό με λίγη γεύση από καφέ.
Υπάρχει ωστόσο ένα πολύ απλό κόλπο για να συνεχίσετε να απολαμβάνετε τον φραπέ, τον φρέντο καπουτσίνο ή τον εσπρέσσο αναλλοίωτο μέχρι τελευταίας σταγόνας.
Δείτε πώς:
Φτιάχνουμε κανονικά τον καφέ μας, γεμίζουμε με μια ποσότητα από τον καφέ που φτιάξαμε παγοθήκες και τις βάζουμε στην κατάψυξη.
Έτσι, στον επόμενο καφέ μας μπορούμε να βάλουμε τα παγάκια που φτιάξαμε. Τα παγάκια θα λιώσουν, αλλά ο καφές δεν θα νερώσει.
Αντιθέτως θα γίνει πιο πολύς...
Black Friday 2024: Τσουχτερά πρόστιμα σε 14 αλυσίδες για παραπλανητικές
εκπτώσεις – Τι είπε ο Θεοδωρικάκος
-
Για τη Black Friday μίλησε ο υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος, ο
οποίος σε συνέντευξή του στον Real FM ανακοίνωσε πως μετά από ελέγχους που
έγιναν σε ...
Πριν από 1 ώρα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα