ΑΣ Βάλτας: Τα χημικά συστατικά του ελαιολάδου και η σημασία τους για την
ποιότητα της
-
Α: Λιπαρά Συστατικά: Τριγλυκερίδια, Ελεύθερα Οξέα, φωτοσφολιπίδια,
(Σαπωνοποιήσιμο κλάσμα) Αποτελούν το 98-99,5% χαρακτηριστικό του ελαιολάδου
: σε ελαϊκό ...
Πριν από 3 ώρες
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα