Έπειτα από ρεπορτάζ που πραγματοποίησαν τα Dnews στην κεντρική αγορά της Αθήνας, σε ιχθυοπωλεία και σε καταστήματα που πωλούν χαλβά, τουρσιά και ταραμά, αναλυτικά οι τιμές που προκύπτουν είναι οι εξής:
Θαλασσινά (το κιλό)
Το καλαμάρι γόνος είναι 7 ευρώ,
τα καλαμάρια κοστίζουν από 14 ευρώ ενώ τα θραψαλα είναι στα 6 ευρώ.
Οι γαρίδες από 10 μέχρι 14 ευρώ, ανάλογα με το μέγεθος.
το χταπόδι στα 18 με 20 ευρώ, ενώ το πελαγίσιο είναι στα 22 ευρώ.
Το γαριδάκι ξεκινά απο 4 ευρώ και τα καβούρια κυμαίνονται στα 10 ευρώ.
Τα στρείδια στοιχίζουν από 15 ευρώ και άνω.
Τα μύδια είναι στα 5 ευρώ και η τιμή του αστακού (μαύρος) πωλείται από 28 με 35 ευρώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα