Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024

Ηλίας Γιαννόπουλος: Τριφυλία, ένας χρόνος μετά τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023

Οι διχαστικές πρακτικές και συμπεριφορές, ο αναχρονισμός και η εμμονή στο παρελθόν δεν αρμόζουν στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Θα εναντιωθώ σήμερα σε όσες και όσους κουραστικά επιμένουν να συντηρούν διχαστικές πρακτικές που μόνο προβλήματα δημιουργούν στον τόπο και στην κοινωνία της ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ μας.
Οι ΤΡΙΦΥΛΙΟΙ πολίτες απαιτούν, από όσους θέλουν να ηγηθούν του τόπου, συμπολίτευση και αντιπολίτευση να καταθέτουν προτάσεις και λύσεις για τα προβλήματα που τους βασανίζουν σήμερα. Και να διατυπώνουν με νηφαλιότητα, πνεύμα συναίνεσης, συνεργασίας και διαλόγου, ένα σύγχρονο όραμα για το μέλλον της περιοχής μας. Ένα όραμα ελπίδας, που θα ενώνει και δεν θα διχάζει.
Την χρονιά που πέρασε όταν και όπου βρεθήκαμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ όλες και όλοι στον κοινό αγώνα και διεκδίκηση ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ!!!
Θα συνεχίσω να βρίσκομαι σε έναν ανοιχτό δημόσιο διάλογο με την τοπική κοινωνία και τους πολίτες για τα θέματα που πραγματικά τους απασχολούν. Και καλώ όλες και όλους να συμπράξουν με ειλικρίνεια στην προσπάθεια για να πάμε την ΤΡΙΦΥΛΙΑ μας μπροστά.
Στην πόλωση, στην στείρα αντιπαράθεση, στους ατέρμονους παράλληλους μονολόγους και κατηγορώ, στην ανούσια αναχρονιστική τακτική θα επιμένω να αγωνίζομαι για συναινετικές προτάσεις και πολιτικές, για συνεργασία και ένωση δυνάμεων για αφύπνιση και δημιουργική συμμετοχή των πολιτών στα δημοτικά μας πράγματα.
Με τιμή
Ηλίας Π. Γιαννόπουλος
Δικηγόρος
Τριφυλία ΜΑΖΙ για τον τόπο μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα