Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

ΟΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΗΓΕΤΗ....

γράφει ο Αλχημιστής




Διάβασα σήμερα την επιστολή του Δημάρχου Φιλιατρών Κου Άλκη Ξύγκα. Τον άκουσα στην συνέντευξη που έδωσε απόψε . Ξέρω από έγκυρες πληροφορίες ότι απόψε έχουν συνάντηση ο Δήμαρχος, ο Κος Σωτηρόπουλος και ο Κος Σαπέρας. Έχω υπόψη μου τις θέσεις που κατά καιρούς έχουν εκφράσει και στο δημοτικό συμβούλιο και στις διάφορες συζητήσεις και επιστολές τους.

Ξέρετε που Καταλήγω;
ΟΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΗΓΕΤΗ.

Ο Κος Ξύγκας αποδεικνύεται μικρότερος των καταστάσεων και οι άλλοι δύο αδυνατούν να τον σηκώσουν ψηλότερα. Γράφουν, ξαναγράφουν, χαλούν και το μελάνι τους δηλαδή και πιστεύουν ότι κάτι κάνουν! Μαζεύονται κάθε τόσο τα λένε και…. ξεσκάνε! Νομίζουν ότι κάνουν …ότι περνάει από το χέρι τους!!!!!!! Αλλά δυστυχώς το χέρι τους είναι πολύ μικρό…….

Αντί να κινητοποιήσουν την αστείρευτη πηγή του κόσμου και να προσπαθήσουν να πιέσουν καταστάσεις , αυτοί χαριεντίζονται με …..τους βουλευτές και αποκοιμίζουν τον κόσμο!!! Και αύριο θα μας πουν ότι έκαναν ότι μπορούσαν!!!!! Μέχρι φανέλα άλλαξαν από την πολλή δουλειά!!!!!!! Τι κρίμα, για τους Φιλιατρινούς πολίτες!!!!!!

Όποια δικαιολογία και να σας πουν αύριο, θα πρέπει να ξέρετε ότι βασικοί υπεύθυνοι είναι ο Κος Ξύγκας κατά πρώτο λόγο και οι Σωτηρόπουλος – Σαπέρας μετά! Μαυρίστε τους όλους! Αποδείχθηκε ότι δεν μπορούν να κυβερνήσουν το καράβι των Φιλιατρών…..

5 σχόλια:

  1. Ο Λαός των Φιλιατρών θέλει να είναι τα Φιλιατρά Δήμος! Ο Ξύγκας και οι άλλοι σήμερα είναι , αύριο δεν είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά δεν υπάρχει ένας άνθρωπος σ΄ αυτήν την πόλη να ηγηθεί μιας προσπάθειας να σωθεί ο Δήμος; Ούτε ένας;πέρα απο κόμματα, παρατάξεις ή όπως αλλιώς τις λένε. Κανένας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περιμένουν η Κυβέρνηση να πεί 4 επαρχίες, 4 Δήμοι και να κρυφτούν πίσω απο αυτό. Αν όμως δεν το πεί; Που θα κρυφτούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οφείλουν, να μας πει ο καθένας χωριστά , τις απόψεις του! Τι θα πεί συμφωνούν; Δεν πρέπει ο Δήμος να γίνει Δημοτικό διαμέρισμα! Γιατί δεν ενημερώνουν τον κόσμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο κόσμος να πάρει πρωτοβουλίες. Αυτοί κοιτάνε ο καθένας το συμφέρον του! Εδώ και τώρα να απαιτήσουμε ενημέρωση και αγώνα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα