Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Δε συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο

Η ΔΥΤΙΚΗ παράκαμψη Φιλιατρών έχει περισσότερα πλεονεκτήματα από την ανατολική. Αυτό εκτιμήθηκε στο Νομαρχιακό Συμβούλιο Μεσσηνίας, στην πλειοψηφία των μελών του, υιοθετώντας την άποψη του δημάρχου και των μελετητών. Γιατί, όμως, το σοβαρό αυτό θέμα δε συζητήθηκε και στο Δημοτικό Συμβούλιο, όταν έπρεπε, για να εκφράσει άποψη και η τοπική κοινωνία; Να  ενημερωθεί και να επιβεβαιώσει τη θέση του δημάρχου και των μελετητών;
Ετσι δε θα είχαμε σήμερα, που το έργο πάει να ωριμάσει μελετητικά, γκρίνια και διαφωνίες στα Φιλιατρά. Και μετά ψαχνόμαστε και αναζητούμε τις αιτίες που καθυστερούν τα έργα που έχει ανάγκη ο τόπος μας... Γ.Σ.
Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

5 σχόλια:

  1. ΔημήτρηςΙουνίου 04, 2010

    Έχω ακούσει κατ' επανάληψη, προς τιμήν του, ότι δεν τον ενδιαφέρει απο που και γιατί. Φτάνει να είναι για το καλό της πόλης.
    Αλλα μέχρι σήμερα, έχουν γίνει πολλές φορές ανάλογες προτάσεις και δημάρχων και Συμβουλίων κλ.π. και πάλι απο την αρχή πάμε. Μου φαίνεται, πως φτιάχνουμε της Άρτας το γεφύρι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑνώνυμοςΙουνίου 05, 2010

    ΡΩΤΆΕΙ Η ΚΑΛΉ ΕΦΗΜΕΡΊΔΑ: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ, ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ....
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ!!
    ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ;
    ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ....ΝΥΧΤΑ; ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ; ΠΟΙΟς ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑνώνυμοςΙουνίου 05, 2010

    ΦΤΑΙΕΙ,ΦΤΑΙΕΙ,ΦΤΑΙΕΙ,ΦΤΑΙΕΙ,ΦΤΑΙΕΙ,ΦΤΑΙΕΙ,............... Αλήθεια ποιός φταίει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο δρομος π΄ρέπει να γίνει ανατολικά! Διαφορετικά κόβεται η πόλη στη μέση! θα είναι ανάθεμα στο μέλλον για την παραπέρα ανάπτυξη! filiatrablog, οφείλεται να το κάνετε θέμα. Κύριε Αλχημιστή, σας παρακαλώ!θα είναι έγκλημα η κατασκευή του έργου στα δυτικά!Φωνάξτε, για το καλό των Φιλιατρών!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑνώνυμοςΙουνίου 05, 2010

    Ναι , συμφωνω! οπωσδήποτε Ανατολικά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα