Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Costa Navarino: ¨Ενα πολύ σπουδαίο δώρο...απο τον Θεό!!!!! Μία, απίστευτη, ευλογία Θεού.... που μας προστατεύει

γράφει και σχολιάζει ο Αλχημιστής


Με τα κρυστάλλινα νερά του Ιονίου που ενεργεί ως το τέλειο σκηνικό, το Ρωμανό, Costa Navarino, που βρίσκεται κοντά στην Πύλο είναι ένας φάρος που αναδεικνύει την πλούσια ιστορία της Μεσσηνίας και τις συνδέει με τις σύγχρονες ανέσεις του Κόστα Navarino
Εκτός από μια κομψή σειρά από εστιατόρια και επιλογές αναψυχής, οι επισκέπτες καλούνται να εξερευνήσουν 4.000 τετραγωνικών μέτρων Θίνες, Spa καθώς και το πιο σκληρό πρωτάθλημα σε ένα πολύ σπουδαίο γήπεδο γκολφ - το πρώτο γήπεδο γκολφ με υπογραφή στην Ελλάδα.
Στο ζωγραφιστό τέλειωμα μιας ήρεμης θάλασσας, σας περιμένουν 289 κομψά εξοπλισμένα δωμάτια και 32 σουίτες με ιδιωτικές πισίνες υπερχείλισης. Σχεδιασμένο με ένα μίγμα σύγχρονης και παραδοσιακής αρχιτεκτονικής όπου κυριαρχεί το γαλάζιο χρώμα της Μεσογείου….

Είναι μία επένδυση που γίνεται ο επικεφαλής, η ατμομηχανή για την ανάπτυξη της Μεσσηνίας, της Πελοποννήσου, της Ελλάδος, και τέλος της Ευρώπης!
Δυστυχώς μέχρι σήμερα τα Μ.Μ.Ε. περιορισμένη δημοσιότητα έχουν δώσει στο μεγάλο αυτό επίτευγμα της οικογένειας Κωνσταντακόπουλου και των άλλων επενδυτών, που επηρεάζει πολύ θετικά το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας!
Οικοδομές , καταστήματα, απασχόληση εκατοντάδων, χιλιάδων εργαζομένων όλου του φάσματος, ασφαλιστικά ταμεία και ένα σωρό άλλες ανυπολόγιστες ωφέλειες που δεν είναι δυνατόν να αποτιμηθούν!!!
Πιστεύω ότι δεν θα θεωρηθεί ......υπερβολή, αν πρότεινα, οι τοπικές αρχές , να αναδείξουν το έργο και την προσφορά της Οικογένειας Του καπετάν Βασίλη, ως ελάχιστο, ως ένα πολύ μικρό ευχαριστώ…….
Και βεβαίως να τον τιμήσουν, με τις ανάλογες τιμές! Είναι εθνικός ευεργέτης!

3 σχόλια:

  1. Ευτυχώς που υπήρξε!
    Όχι κάποιος Άγιος, αλλά ο ίδιος ο Θεός μας λυπήθηκε!!!!
    Να συγχωρεθούν τα πέθαμένα του ανθρώπου και να έχει υγεία και ευτυχία!!!!!!!
    Βασίλειος Κωνσταντακόπουλος,τον μνημονεύω πάντα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι πολυτελέστατο!
    Ένα μικρό θαύμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευτυχώς!
    Βρήκαν οι άνδρες μας και τα παιδιά μας δουλειά!
    Ν' αναι καλά οι άνθρωποι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα