Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Δεν πήγε στα Φιλιατρά ο Νίκας – Δήλωσε ασθένεια

ΤΕΛΙΚΑ,δεν είμαστε τσάμπα μάγκες !! Για άλλη μια φορά, αποδείχτηκε πως ο φόβος φυλάει τα έρμα !!
Δεκάδες συνάδελφοί μας, περίμεναν από το πρωί τον ερχομό, του Δημάρχου Καλαμάτας κ. Νίκα στην Εμποροπανήγυρη των Φιλιατρών, για να τον υποδεχτούν όπως θα άρμοζε σε κάποιον που με τα σχόλια και τις δηλώσεις του, όχι μόνο τους πίκρανε, αλλά και τους θεώρησε ως παρείσακτο ανικείμενο στην κοινωνία μας.
Ο Δήμαρχος Καλαμάτας, με τον φόβο μέσα του, του λιντσαρίσματος από τους κατοίκους των Φιλιατρών και του γιοχαρίσματος από πλευράς των μελών του Συνδικάτου μας, έκανε στροφή 360 μοίρες και δεν επισκέφτηκε την Πανήγυρη, με το πρόσχημα της ξαφνικής ασθένειας…..
Εύσημα αποδίδουμε, στον Περιφερειάρχη κ. Πέτρο Τατούλη, ο οποίος δήλωσε πως στηρίζει τις Εμποροπανηγύρεις, γιατί εκτός του ανταμώματος, αποτελούν και μέρος της πολιτιστικής κληρονομιάς του κάθε τόπου.
Μάλιστα δεν παρέλειψε να κάνει την βόλτα του, στο Παζάρι μας και να συνομιλήσει με πολλούς συναδέλφους, πάντα με τις επευφημίες του κόσμου, ο οποίος απέδειξε, πόσο αγαπάει τον Πετράν του.

4 σχόλια:

  1. ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΔΕΝ ΛΙΝΤΣΑΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ Ο ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ...ΠΕΤΡΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΙΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΒΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.ΤΟΝ ΝΙΚΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ.ΕΝΩ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΕΜΟΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοί που γράφουν τέτοιες βλακείες είναι ανεγκέφαλοι δολοπλόκοι και συκοφάντες και μην πιάνουν τους Φιλιατρινούς στο στόμα τους. Εμείς δεν επικροτούμε την τακτική τους ούτε τις ενέργειες τους γιατί γνωρίζουμε που αποσκοπούν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΗΓΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα