Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

ΙΚΑ Καλαμάτας: Εν αναμονή για νέο διευθυντή

Image
Εν αναμονή για νέο διευθυντή
Από ελάχιστο έως ανύπαρκτο είναι, σύμφωνα με πληροφορίες μας, το ενδιαφέρον υποψήφιων γιατρών για τη θέση διευθυντή στο ΙΚΑ Καλαμάτας. Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων στην κεντρική διοίκηση του Ιδρύματος έληγε χθες, ωστόσο, εάν δεν υπάρχουν τελικά ενδιαφερόμενοι από Καλαμάτα ή από άλλους νομούς, το θέμα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ενδέχεται να αναλάβει ο ίδιος ο διοικητής, Ροβέρτος Σπυρόπουλος. Ως γνωστόν, το ΙΚΑ Καλαμάτας αντιμετωπίζει σοβαρές ελλείψεις σε προσωπικό, θέμα το οποίο είχε θίξει πολλές φορές και ο - από τον περασμένο Νοέμβριο - παραιτηθείς διευθυντής του, Στάθης Λευθεριώτης.

Σύμφωνα, πάντως, με τη σχετική εγκύκλιο, δικαίωμα αίτησης για τη θέση του διευθυντή έχουν γιατροί οι οποίοι υπηρετούν ως μόνιμοι στο ΙΚΑ. Κριτήρια αξιολόγησης αποτελούν: ο τίτλος ειδικότητας, η μετεκπαίδευση (στην ημεδαπή ή την αλλοδαπή), το υπηρεσιακό έργο (συμμετοχή σε επιτροπές, συμβούλια, εισηγήσεις και προτάσεις αναδιοργάνωσης υπηρεσιών), η διδακτορική διατριβή, το επιστημονικό έργο (δημοσιεύσεις, ανακοινώσεις στον ελληνικό και ξένο Τύπο και συνέδρια, καθώς και συμμετοχή, παρακολούθηση συνεδρίων της ημεδαπής και της αλλοδαπής), η άσκηση καθηκόντων ελεγκτή και διευθυντή ή προϊσταμένου Υγειονομικής Υπηρεσίας, το εν γένει κοινωνικό έργο (κοινωνική προσφορά σε ειδικές ομάδες ή το σύνολο του πληθυσμού, συμμετοχή σε συμβούλια και επιτροπές άλλων φορέων, τιμητικές διακρίσεις), τα έτη υπηρεσίας στο ΙΚΑ και η γνώση ξένων γλωσσών.
Μ.Ν.

4 σχόλια:

  1. Τι ενδιαφέρον να υπάρχει ρε παιδιά;
    Έτσι και αλλοιώς τα λαμόγια κάνουν κουμάντο!....
    Ο Σπυρόπουλος είναι πολύ μαλακός και οι..... παρεούλες αλωνίζουν....Μπάχαλο!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κριτήρια αξιολόγησης αποτελούν:.....
    Ωραίο ανέκδοτο!!!!! Υπάρχουν και κρητήρια...τάχα μου, για να κλείσουν τα μάτια των αφελών...
    και οι συμμορίες αλωνίζουν!!!!
    Το ΠΑΣΟΚ σε αναπαλαιωτικό στύλ!
    Έτσι λειτουργεί η νέα γεννιά στελεχών!!!!!
    Θαυμάστε τους!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ψάχνουν για Διευθυντή οεοοεο!!!!!!!!!!!!!
    Που να τον βρουν;
    Η χώρα πτώχευσε από τους Διευθυντές!!!!!
    Όλοι ανίκανοι είναι!!!! Φυλάνε κατουρημένες ποδιές, τσαλακώνονται και μετά οι κομπλεξικοί το παίζουν....μεγαλοστελέχη!!!!!!
    Γλύψανε-γλύψανε και τι δεν γλύψανε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προτείνω, επειδή η ανικανότητα βασιλεύει παντού, όταν βλέπουμε κάποιον και έχει αναρρηχηθεί(π.χ. Διευθυντή) να σκεφτόμαστε:
    Τι άραγε να έχει φιλήσει αυτός......
    και να τον λυπόμαστε τον κακομοίρη που αναγκάσθηκε να το κάνει!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα