Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

EAA – EUROPEAN CLASSIC OUTDOOR MEETING IN ATHLETICS ‘’PAPAFLESSEIA 2011’’ – Saturday, June 04, 2011 – Kalamata

Ευχαριστήρια Επιστολή

Άλλη μια διοργάνωση των «Παπαφλεσσείων», η δέκατη έβδομη συνεχόμενη και η τριακοστή πρώτη συνολικά, πέρασε στην ιστορία κερδίζοντας το θαυμασμό και τις εντυπώσεις, αποσπώντας παράλληλα τα κολακευτικά σχόλια όλων: των αθλητών, του τύπου, του φίλαθλου κοινού. Η φετινή διοργάνωση, που έλαβε χώρα σε συνθήκες οικονομικοκοινωνικής ύφεσης, είχε ως κύριο χαρακτηριστικό την άψογη διοικητική οργάνωση και τον υψηλό λειτουργικό σχεδιασμό, με φυσικό επακόλουθο την πραγματοποίηση μιας αξιομνημόνευτης αθλητικής εκδήλωσης. Στο πλαίσιο των καινοτόμων ενεργειών που διενεργούνται σε ετήσια βάση στα «Παπαφλέσσεια», το αγωνιστικό πρόγραμμα περιείχε συμμετοχές αθλητών όλων των ηλικιών κατηγοριών προσφέροντας ποικιλία στο αγωνιστικό χώρο, κεντρίζοντας παράλληλα το ενδιαφέρον θεατών και τηλεθεατών. Τόσο οι κορυφαίοι Έλληνες και ξένοι πρωταθλητές όσο και οι νεαροί Καλαματιανοί αθλητές αποζημίωσαν το φίλαθλο κοινό με την προσπάθεια, το πείσμα, το δίκαιο συναγωνισμό και τις αγωνιστικές τους επιδόσεις.

Η Οργανωτική Επιτροπή των «Παπαφλεσσείων» οφείλει και επιθυμεί να αποδώσει θερμές ευχαριστίες και συγχαρητήριο μήνυμα σε όλους αυτούς τους παράγοντες που συνέβαλλαν από τη θέση τους στην πραγματοποίηση μιας άκρως επιτυχημένης διοργάνωσης:

1.       Στους αθλητές όλων των κατηγοριών, για το υψηλό αγωνιστικό θέαμα, τις αξιόλογες επιδόσεις, τον αγώνα για την επίτευξη του αγωνιστικού τους στόχου, τη μαχητικότητα, το σεβασμό στο συναθλητή.

2.       Στους κριτές των αγώνων για την αμεροληψία τους, τις δίκαιες αποφάσεις, την ορθή κρίση τους και τη γενική συνολική τους στάση εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

3.       Στο προσωπικό του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας για την αμέριστη βοήθεια και συμβολή τους στην επιτυχή διεξαγωγή της διοργάνωσης. Συμβολή που δεν περιορίζεται στα στενά χρονικά πλαίσια των αγώνων, αλλά καλύπτει μια μακρά, χρονικά, περίοδο που εκτείνεται αρκετά πριν και μετά τη τέλεση της διοργάνωσης.

4.       Στα Μ.Μ.Ε., στους δημοσιογράφους, στον τύπο, οι οποίοι στηρίζουν με το λειτούργημα τους τη μεγάλη αυτή αθλητική εκδήλωση, μεταφέροντας εικόνα (ΕΡΤ, τοπικοί τηλεοπτικοί σταθμοί) και πληροφόρηση (πανελλήνιος και τοπικός τύπος, ιστοσελίδες, ραδιόφωνο) προς κάθε ενδιαφερόμενο αποδέκτη.

5.       Στον κύριο και διαχρονικό διοργανωτή των «Παπαφλεσσείων», το Μεσσηνιακό Γυμναστικό Σύλλογο μέσω των ανθρώπων που τον υπηρετούν. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία τους αποτελούν εγγυητικό παράγοντα για εξίσου επιτυχημένες, οργανωτικά, μελλοντικές εκδηλώσεις. Ιδιαίτερη μνεία οφείλεται να γίνει προς στους αθλητές της αγωνιστικής ομάδας και της Ακαδημίας του Μεσσηνιακού, για τις πολύτιμες υπηρεσίες τους από νευραλγικές και άκρως υπεύθυνες θέσεις, κατά τη διάρκεια των αγώνων.

6.       Στο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. για την σημαντική στήριξη του σε όλα τα επίπεδα της διοργάνωσης. Εξαιρετικά ιδιαίτερες ευχαριστίες αποδίδονται στον Τεχνικό Ανάπτυξης και Τεχνικό Σύμβουλο της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βόρειας Πελοποννήσου Αποστόλη Αποστολόπουλο, και Διονύση Κουτρουμπάνο αντίστοιχα, καθώς επίσης και στους Άκη Θεοδωρόπουλο και Χάρη Παρίση, για το οργανωτικό τους πνεύμα και την ανιδιοτελή προσφορά τους στη διοργάνωση.

7.       Στους συνεργάτες και συν-διοργανωτές των «Παπαφλεσσείων» Περιφέρεια Πελοποννήσου, Δήμο Καλαμάτας και Δήμο Μεσσήνης για την διάθεση οικονομικών πόρων, ανθρώπινου δυναμικού και αθλητικών εγκαταστάσεων.

8.       Στους Χορηγούς των αγώνων Επιμελητήριο Μεσσηνίας, Fine Gems Σταύρος Παπαδόπουλος, Εκπαιδευτήρια Μπουγά, Αντιπροσωπεία Λιπαντικών Πέτρος Παπαδόπουλος και Alma Sport. Συμμετέχοντας, οι παραπάνω, στην διοργάνωση με την ιδιότητα του χορηγού αποδεικνύουν έμπρακτα τη πρόθεση τους για συμβολή στην ανάπτυξη του αθλητισμού και συγκεκριμένα μέσω ενός αθλήματος που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την Ελλάδα, την ιστορία της και τον πολιτισμό της.

9.       Στους θεατές που παρευρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο, οι οποίοι αψηφώντας τις ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες εμψύχωναν και υποστήριζαν αδιάκοπα τους αθλητές για την επίτευξη των στόχων τους.

Η φετινή διοργάνωση των «Παπαφλεσσείων» απέδειξε ότι ακόμα και κάτω από δύσκολες οικονομικές συνθήκες, η σύμπνοια, η συνεργασία, η οριοθέτηση στόχων και η μαζική οργανωμένη προσπάθεια για την πραγματοποίηση αυτών, είναι ικανές να φέρουν σε πέρας με επιτυχία το επιθυμητό αποτέλεσμα, ανεξάρτητα από το βαθμό δυσκολίας του στόχου. Ας είναι η διεθνής αυτή διοργάνωση, ένα φωτεινό παράδειγμα τρόπου αντίδρασης και πλάνου δράσης για την αντιμετώπιση των πραγματικών σημαντικών ζητημάτων που χαρακτηρίζουν τη ζωή και την κοινωνία μας.

 Οργανωτική Επιτροπή Διεθνούς Συνάντησης Στίβου «Παπαφλέσσεια»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα