Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Αυστηρή κριτική από Μπόλαρη. Δεν ξεκαθαρίζει εάν θα ψηφίσει


Επικριτικός ο Μάρκος μπόλαρης απέναντι στην κυβέρνηση αλλά παραμένει ερωτηματικό εάν θα ψηφίσει ή όχι τα μέτρα
"Δεν έχει παραχθεί ούτε το ελάχιστο κυβερνητικό έργο" και "η μοναδική έγνοια της κυβέρνησης είναι το επικοινωνιακό προφίλ του κ. Σαμαρά", υπογραμμίζει από τη μία πλευρά ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μ. Μπόλαρης.
Και λέμε από τη μία πλευρά, διότι από την άλλη, παρά το γεγονός ότι διάκειται αρνητικά απέναντι στα νέα μέτρα, εντούτοις δεν έχει δηλώσει σαφώς πως δεν θα ψηφίσει.
Στη δήλωση που έκανε εν όψει της ψηφοφορίας για τα νέα μέτρα και υπό τον τίτλο, "Η επίκληση για τη σωτηρία της πατρίδας είναι ο μπερντές για να καλυφθούν ευθύνες και αβελτηρίες", ο κ. Μπόλαρης σημείωσε ότι "η επίκληση, εν όψει της ψηφοφορίας, για την σωτηρία της πατρίδας δεν είναι παρά το προκάλυμμα για να καλυφθούν οι ευθύνες και η απραξία".

Ο βουλευτής Σερρών ανέφερε ότι "η Βουλή καλείται να αποφασίσει για νέα μέτρα δημοσιονομικής πολιτικής χωρίς αυτά να έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί" και υποστήριξε ότι "ενώ όλο το προηγούμενο διάστημα, 4,5 μήνες από τις εκλογές, δεν έχει παραχθεί ούτε το ελάχιστο κυβερνητικό έργο η απραξία και η ανικανότητα έχουν διπλασιάσει το κόστος των μέτρων που πλέον απαιτούνται".
Πατώντας συνεχώς πάνω στο ίδιο μοτίβο αυστηρής κριτικής, ο κ. Μπόλαρης ανέφερε ότι παρόλα αυτά "μοναδική έγνοια της κυβέρνησης είναι το επικοινωνιακό προφίλ του κ. Σαμαρά", ότι "σε όλο αυτό το διάστημα δεν έχει γίνει καμία διαρθρωτική αλλαγή στην κρατική μηχανή που καταρρέει" και υπενθύμισε τις προεκλογικές διακηρύξεις του κ. Σαμαρά περί ισοδυνάμων μέτρων και πάταξης της διαφθοράς που θα απέφερε 18,5 δισ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα