Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

Η γιορτή του προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας στην 120 ΠΕΑ


Τον πρoστάτη της Αρχάγγελο Μιχαήλ γιορτάζει από σήμερα Σάββατο έως και την επόμενη Τετάρτη η Πολεμική Αεροπορία. Στην πόλη της Καλαμάτας κέντρο εορτασμού είναι το αεροδρόμιο της 120 ΠΕΑ.
Καθ' όλη τη διάρκεια του πενθημέρου, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, θα λειτουργεί φωτογραφική και στατική έκθεση διαφόρων τύπων αεροσκαφών, καθώς και άλλων οπλικών συστημάτων της Πολεμικής Αεροπορίας. Επίσης, ειδικευμένο προσωπικό θα παρέχει πληροφορίες για τα εκθέματα, ενώ θα προβάλλονται βιντεοταινίες με θέμα την αποστολή, την κοινωνική προσφορά και τη συνδρομή της Πολεμικής Αεροπορίας στην πρόληψη και αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών. Η στατική έκθεση θα περιλαμβάνει μαχητικό αεροσκάφος F-16 Βlοck 52 + Adv, εκπαιδευτικά αεροσκάφη Τ-2 και T-6, αεροσκάφος πυρόσβεσης ΡΖL και Ε/Π ΑΒ-205.
Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να επισκέπτεται το αεροδρόμιο το Σάββατο 4, την Κυριακή 5, τη Δευτέρα 6 και την Τρίτη 7 του μήνα, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα. Την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου στις 12.15 το μεσημέρι θα γίνει ο επίσημος εορτασμός και δοξολογία, ενώ για τη συγκεκριμένη μέρα ο χώρος θα είναι επισκέψιμος για το κοινό από τη 1.30 το μεσημέρι μέχρι τις 5 το απόγευμα. eleftheriaonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα