Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Πλήρης έλεγχος των ματιών στο Οφθαλμολογικό Ιατρείο του Κέντρου Υγείας Καλαμάτας

Από την περασμένη Δευτέρα εκτελούνται στο Οφθαλμολογικό Ιατρείο του Κέντρου Υγείας Καλαμάτας
από τον ιατρό οφθαλμίατρο, Βασίλειο Κολοκούτσα, πλήρης οφθαλμολογικός έλεγχος σε παιδιά και ενήλικες, έλεγχος – διάγνωση – αντιμετώπιση γλαυκώματος, έλεγχος – διάγνωση – αντιμετώπιση παθήσεων αμφιβληστροειδούς (βυθοσκόπηση) και έλεγχος - αντιμετώπιση διαθλαστικών ανωμαλιών.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: «Η σημαντική αναβάθμιση του Οφθαλμολογικού Ιατρείου οφείλεται στην απόκτηση μεγάλου αριθμού διαγνωστικών μηχανημάτων, δωρεά της κας Αικατερίνης Γιαννόπουλου, συζύγου του αείμνηστου ιατρού οφθαλμιάτρου, Παναγιώτη Ιωάννη Γιαννόπουλου.
Η απόφασή της να δωρίσει τα μηχανήματα του οφθαλμολογικού ιατρείου του εκλιπόντος συζύγου της στο Οφθαλμολογικό Ιατρείο του ΠΕΔΥ Μ.Υ. Καλαμάτας αποτελεί μια πράξη συμπαράστασης και αλληλοβοήθειας, και το παρόν κείμενο αποτελεί ελάχιστη ένδειξη

εκτιμήσεως έναντι μιας αξιόλογης, ευγενικής και αξιέπαινης πράξης.
Η χειρονομία αυτή αποκτά επιπλέον βαρύνουσα σημασία, εάν ληφθεί υπόψη ότι γίνεται σε μία εποχή πολυποίκιλης κρίσης, ενάντια στο πνεύμα της ιδιώτευσης που τείνει να επικρατήσει σε κάθε πτυχή της ζωής μας.
Παράλληλα, μας γεμίζει με συναισθήματα χαράς, δύναμης, ελπίδας και αισιοδοξίας για το μέλλον. Με τέτοιες ενέργειες αισθανόμαστε ότι υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται για το κοινό καλό. Χωρίς κανένα ίδιον όφελος, αλλά επειδή το νιώθουν και επειδή το ποθεί η ψυχή τους.
Οι συγκεκριμένες ενέργειες θεωρούμε ότι στις σημερινές εποχές θα πρέπει να αναδεικνύονται, ώστε να γνωρίζουν όλοι ποιοι στηρίζουν με τις πράξεις τους τον πάσχοντα συνάνθρωπο». tharrosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα