Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Σεμινάριο για την “Εξωδικαστική ρύθμιση οφειλών επιχειρήσεων” στην Καλαμάτα

Σεμινάριο για την “Εξωδικαστική ρύθμιση οφειλών επιχειρήσεων” στην Καλαμάτα
Σεμινάριο με θέμα “Εξωδικαστική ρύθμιση οφειλών επιχειρήσεων (Ν.4469/17)” διοργανώνει την Παρασκευή 22 του μήνα στην Καλαμάτα το 11o Περιφερειακό Τμήμα Νοτιοανατολικής Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των μελών του και των λογιστών φοροτεχνικών.    
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο “Rex”, από τις 4.30 μ.μ. έως τις 9.30 μ.μ. Εισηγητής θα είναι ο Ηλίας Κουρεμένος οικονομολόγος – ΜΒΑ, σύμβουλος επιχειρήσεων, διαπιστευμένος διαμεσολαβητής, διαχειριστής αφερεγγυότητας. 
Τo σεμινάριo διατίθεται δωρεάν και δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα μέλη, που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις μέχρι και το έτος στο οποίο υποβάλλεται η αίτηση παρακολούθησης και οι λογιστές φοροτεχνικοί, που έχουν ανανεωμένη την επαγγελματική τους ταυτότητα (υποβολή υπεύθυνης δήλωσης) κατά την περίοδο υποβολής της αίτησης παρακολούθησης. 

Αιτήσεις θα παραλαμβάνονται καθημερινά από το Περιφερειακό Τμήμα από σήμερα, ενώ θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 2710 233582. Εντυπο αίτησης διατίθεται και από τη σχετική ιστοσελίδα του Οικονομικού Επιμελητηρίου (ΟΕΕ) www.oe-e.gr. Οι αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν και από τρίτο πρόσωπο. πηγή: Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα