Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

250 e-learning Προγράμματα από το ΕΚΠΑ – Δωρεάν Προγράμματα με την Εγγραφή σας

Σήμερα το E-Learning του Ε.Κ.Π.Α. προσφέρει πάνω από 250 προγράμματα επαγγελματικής επιμόρφωσης και κατάρτισης, με περισσότερα από 100 μέλη διδακτικού και επιστημονικού προσωπικού να έχουν την ευθύνη για την ανάπτυξη και την υλοποίησή τους, ενώ έχουν επιμορφωθεί τουλάχιστον 50.000 άτομα. Τα προγράμματα καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα επιμορφωτικών κατευθύνσεων και επαγγελματικών τομέων αιχμής, όπως Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, Χρηματοοικονομικά, Επιχειρηματικότητα, Λογιστική, Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, Ναυτιλιακά, Marketing, Τουριστικά, Πληροφορική, Υγεία, Διατροφή, Νοσηλευτική, Ψυχολογία, Περιβάλλον, Πολιτισμός, Παιδαγωγικά, Ειδική Αγωγή κ.ά.
Οι εκπαιδευόμενοι που θα πραγματοποιήσουν εγγραφή σε κάποιο από τα προγράμματα του τρέχοντος κύκλου θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν, εφόσον το επιθυμούν, ένα από τα ακόλουθα προγράμματα:
1. Μίγμα Marketing και Brand (2 μήνες)
2. Html 5 & JavaScript. Τα πρώτα βήματα στο Web Development (2 μήνες)
3. Ηθική Σκέψη και Πράξη (2 μήνες)
4. Η Διαπαιδαγώγηση στη Σχολική Ηλικία (4 μήνες)
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν από ένα εύρος 250 Προγραμμάτων διάρκειας 3 έως 10 μηνών που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα Εκπαιδευτικών Κατευθύνσεων και οδηγούν στη χορήγηση Πιστοποιητικού Επιμόρφωσης / Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης.
Υπάρχουν ειδικές εκπτώσεις για Ανέργους (30%), ΑμεΑ (25%) Πολύτεκνους (20%), Κατόχους Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων (30%), άτομα με ετήσιο εισόδημα κάτω από 12.000 ευρώ (20%), άτομα που έχουν συμμετάσχει σε e-learning προγράμματα στο παρελθόν (15%) κ.ά.
Στα Προγράμματα απονέμονται πιστωτικές μονάδες Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ECVET), ενώ οι απόφοιτοι μαζί με το Πιστοποιητικό λαμβάνουν και το Συμπλήρωμα Πιστοποιητικού Europass.





https://elearn.elke.uoa.gr/news
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 210.36.89.354 & 210.36.89.381 ή στο email: elearn-secretariat@elke.uoa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα