Τρίτη 3 Απριλίου 2018

ΕΔΕ διέταξε ο Π. Τατούλης για τον «κοριό»

Επιμένοντας όμως στην παραίτηση της Ελ. Αλειφέρη
Τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για την υπόθεση παρακολούθησης με μηχανικά μέσα του γραφείου της αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, Ελένης Αλειφέρη, διέταξε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης.
Και χθες το πρωί ο κ. Τατούλης ήταν στην Καλαμάτα, έχοντας από γραφείο του 4ου ορόφου συναντήσεις με κόσμο, αλλά, κυρίως, με υπηρεσιακούς παράγοντες και αντικείμενο τη διευθέτηση διοικητικών ζητημάτων.
ΕΔΕ
Όπως είχε προαναγγείλει προ ημερών ο ίδιος – και συγκεκριμένα στην τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου -, ο κ. Τατούλης έδωσε εντολή να διεξαχθεί ΕΔΕ προς πάρα κατεύθυνση για το τι συνέβη στο γραφείο της κας Αλειφέρη. Μάλιστα, ίσως και σήμερα η διενέργεια της ΕΔΕ ανατεθεί σε υψηλόβαθμο υπηρεσιακό στέλεχος της

έδρας της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Πηγές, δε, της Περιφέρειας ανέφεραν ότι πρέπει και σε διοικητικό επίπεδο να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση, ενώ η ΕΔΕ έρχεται να επιβεβαιώσει το γεγονός ότι η Περιφέρεια ποτέ δεν υποβάθμισε την κακουργηματική μορφή της πράξης.
Κλιμακώνεται η ένταση
Από την άλλη πλευρά, ο κ. Τατούλης έχει σκοπό, ακόμα και καθημερινά, να βρίσκεται στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, ώστε να δίνει εντολές, να ασχολείται με υπηρεσιακά ζητήματα και να υπογράφει για όλες τις υποθέσεις του νομού. Έτσι και χθες είχε συναντήσεις και συσκέψεις με υπηρεσιακούς παράγοντες, όπως και πολίτες.
Σε ό,τι αφορά την αντιπεριφερειάρχη Ελένη Αλειφέρη, δε φαίνεται να υπάρχει καμία επαφή με την Περιφερειακή Αρχή σε κανένα επίπεδο και προφανής στόχος είναι η εξώθησή της σε παραίτηση, κάτι που δε δέχτηκε εξ αρχής να κάνει, όταν της ζητήθηκε από τον ίδιο τον περιφερειάρχη.
Αυτό σημαίνει ότι ο πόλεμος θα ενταθεί και θα κλιμακωθεί το επόμενο διάστημα, και ιδίως τις αμέσως επόμενες ημέρες. Της Βίκυς Βετουλάκη  tharrosnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα