Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

«Παραπολιτικά» για «γαλάζιους» μνηστήρες στο δήμο Τριφυλίας, πλην Κατσίβελα...

Αίσθηση προκάλεσε στην Τριφυλία δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά» σχετικά με τις εξελίξεις που διαμορφώνονται στο δήμο ενόψει των εκλογών του 2019 και τους «γαλάζιους» μνηστήρες, πλην Κατσίβελα.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, εκτός του νυν δημάρχου, εμφανίζονται ακόμα τρία στελέχη από το χώρο της ΝΔ που σκοπεύουν να είναι υποψήφιοι δήμοι και η Πειραιώς, πολύ σύντομα, θα κληθεί να βρει την άκρη για το πρόσωπο θα είναι υποψήφιος με τη «γαλάζια» στήριξη.
Τονίζεται δε ότι ο Π. Κατσίβελας κάνει σχεδιασμούς χωρίς να υπολογίζει την πλειονότητα των δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού του καθώς η πλειονότητα των δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού του Π. Κατσίβελα έχουν χαράξει

ξεχωριστές πορείες και ότι ορισμένοι δηλώνουν έτοιμοι να διεκδικήσουν τη δημαρχία.
Το δημοσίευμα φέρει τίτλο «Μνηστήρες στην Τριφυλία» και σε αυτό αναφέρεται ότι, «Πολύ σύντομα θα κληθεί η Πειραιώς να βρει την άκρη στον Δήμο Τριφυλίας για το πρόσωπο που θα κατέβει υποψήφιος με τη “γαλάζια” στήριξη το 2019, καθώς, μέχρι στιγμής, εκτός του νυν Δημάρχου, Π. Κατσίβελα, εμφανίζονται ακόμα τρία στελέχη από τον χώρο της Ν.Δ. που σκοπεύουν να είναι υποψήφιοι.
Το ενδιαφέρον είναι ότι ο Π. Κατσίβελας κάνει τους σχεδιασμούς του χωρίς να υπολογίζει την πλειονότητα των δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού του, οι οποίοι έχουν χαράξει ξεχωριστές πορείες, με ορισμένους να δηλώνουν έτοιμοι να διεκδικήσουν τη δημαρχία».  tharrosnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα