Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Πτώση αεροσκάφους της 120 ΠΕΑ Νεκρός ο ένας κυβερνήτης (φωτο)

Διθέσιο εκπαιδευτικό αεροσκάφος Τ-2 κατέπεσε και εγκαταλείφθηκε από τους χειριστές του στις 8:50 πμ, ενώ πετούσε πάνω από το χωριό Κολλίνες της Αρκαδίας. Το αεροσκάφος εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση και είχε απογειωθεί από τη βάση της αεροπορίας στην Καλαμάτα.
Όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΑ έχει περισυλλεγεί ο συγκυβερνήτης του αεροσκάφους, ενώ γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό του κυβερνήτη. Πηγές από το ΓΕΑ σημειώνουν ότι και οι δυο πιλότοι είναι εκπαιδευτές και όχι εκπαιδευόμενοι.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Αρκαδία 93.8 το αεροσκάφος κατέπεσε στην περιοχή Μπουκοβίνα (πλησίον της Αρκαδικής Οικολογικής Φάρμας). Στην περιοχή σπεύδουν

Αστυνομία, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κυβερνήτης του διθέσιου εκπαιδευτικού αεροπλάνου της Πολεμικής Αεροπορίας Τ2 Buckeye εντοπίσθηκε νεκρός πριν από λίγη ώρα . Ο συγκυβερνήτης εντοπίσθηκε ζωντανός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Η ανακοίνωση του ΓΕΑ: Την 28/8/2018 και περί ώρα 08.50 στο πλαίσιο εκπαιδευτικής πτήσης πραγματοποιήθηκε εγκατάλειψη αεροσκάφους Τ-2, 7 ναυτικά μίλια βόρεια της Σπάρτης. Μετά την εγκατάλειψη έχει περισυλλεγεί ο συγκυβερνήτης του αεροσκάφους, ενώ γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό και του κυβερνήτη.







messiniapress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα