Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

Σειρά εκδηλώσεων του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών

Σειρά εκδηλώσεων θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Φιλοπροόδων Φιλιατρών τον Αύγουστο με την αρχή να γίνεται σήμερα με τη «Βραδιά Φιλοξενίας»
Σε σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου σημειώνεται «Μετά την ολιγοήμερη αναβολή των εκδηλώσεών μας λόγω των τραγικών γεγονότων που συγκλόνισαν την πατρίδα μας, ο Σύλλογος Φιλοπροόδων Φιλιατρών προγραμματίζει τις δραστηριότητές του ως εξής:
Την Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018, στις 9.30 το βράδυ, στο Πάρκο της Βλαχέρνας, στη «Βραδιά Φιλοξενίας» η Φιλαρμονική του Συλλόγου Φιλοπροόδων θα δώσει συναυλία και θα χορέψουν παραδοσιακούς χορούς τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου.
Η αγαπημένη εικαστική δραστηριότητα των παιδιών, το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 και το Σάββατο 4 Αυγούστου 2018 στο Πάρκο της

Βλαχέρνας από τις 6.30 το απόγευμα ως τις 8.30 το βράδυ με τις οδηγίες του ζωγράφου Σωτήρη Γκαρδιακού, εκπαιδευτικών και εθελοντών. Παιδιά από την ηλικία του νηπιαγωγείου μέχρι και του γυμνασίου θα περάσουν δύο δημιουργικά απογεύματα ζωγραφίζοντας, κάνοντας κατασκευές, κολάζ και πλαστελίνη.
Για τρίτη χρονιά ο Σύλλογος Φιλοπροόδων μαζί με τον Εμπορικό Σύλλογο Φιλιατρών οργανώνουν μια βραδιά ROCK μουσικής τη Δευτέρα 6 Αυγούστου, στις 10.00 το βράδυ στο Πάρκο της Βλαχέρνας με σκοπό να αναδείξουν νεανικά μουσικά συγκροτήματα που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.
Ο κύκλος των εκδηλώσεων του Συλλόγου Φιλοπροόδων θα κλείσει με την εμφάνιση της Φιλαρμονικής και τμημάτων του χορευτικού του στην Πλατεία της πόλης την Πέμπτη 9 Αυγούστου στις 9.30 μ.μ..
Όλες οι παραπάνω εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Τριφυλίας.
Επίσης το χορευτικό τμήμα των ενηλίκων του Συλλόγου θα εμφανιστεί στις 27 Αυγούστου στο Διεθνές Φεστιβάλ Παράδοσης.»  eleftheriaonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα