Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

Καλαμάτα: Σχολικά γεύματα σε 570 μαθητές για το σχολικό έτος 2018-19 (αναλυτικά τα σχολεία)

Το Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ενέκρινε το πρόγραμμα «Σχολικά Γεύματα» για το σχολικό έτος 2018-19, το οποίο απευθύνεται στο σύνολο των μαθητών 954 Δημοτικών Σχολείων και αφορά 153.367 μαθητές, ενώ παράλληλα γίνονται οι κατάλληλες ενέργειες, ώστε το πρόγραμμα να συνεχισθεί και το επόμενο διδακτικό έτος 2019-2020.
Το πρόγραμμα στοχεύει αφενός στην αντιμετώπιση όσο είναι δυνατόν των αναγκών σίτισης των μαθητών που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες πληθυσμού και αφετέρου στην υποστήριξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας και στην αποτροπή φαινόμενων σχολικής

διαρροής.
Τα «Σχολικά Γεύματα» παρασκευάζονται από επιλεγμένους προμηθευτές, που διαθέτουν τα απαιτούμενα συστήματα υγιεινής και σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές που έχουν οριστεί. Επιπρόσθετα, προβλέπονται συνεχείς πιστοποιημένοι έλεγχοι από αρμόδιους φορείς κατά την προμήθεια, διαδικασία παρασκευής και διανομής των γευμάτων.
Σύμφωνα με σχετική εγκύκλιο, η οποία εστάλη στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, στη Μεσσηνία σχολικά γεύματα θα παρέχονται σε 16 Δημοτικά Σχολεία και 570 μαθητές.
Συγκεκριμένα τα σχολεία που θα παρέχονται γεύματα είναι τα πιο κάτω:


messiniapress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα