Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

Αντώνης Σαμαράς: «Πανέτοιμοι να διώξουμε τη λαίλαπα ΣΥΡΙΖΑ όποτε και να επιλέξουν τις εκλογές»

Με εκατοντάδες φίλους και στελέχη της Ν.Δ. συναντήθηκε στην Καλαμάτα ο πρώην πρωθυπουργός
Την Καλαμάτα, προερχόμενος από την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Πύλο, όπου βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες, επισκέφθηκε χθες το πρωί ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
Εκτός από την «παρουσία» του δημάρχου Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα, που, όπως ήταν φυσικό, «τράβηξε» τα «φλας», αλλά και την «επικαιρότητα», δίπλα στον Αντώνη Σαμαρά βρέθηκαν δεκάδες στελέχη, φίλοι του κόμματος της Ν.Δ., αλλά και παλιοί συνεργάτες του, με τους οποίους είχε πολύωρες συνομιλίες πριν αποχωρήσει αργά το απόγευμα της Τετάρτης και πάλι για την Πύλο.
Μεταξύ άλλων, το «παρών» έδωσαν η πρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής

της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία Νατάσσα Κυριακοπούλου και μέλη της ΝΟΔΕ, η πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Καλαμάτας Άντζελα Σκλήκα και μέλη της οργάνωσης, οι πολιτευτές Μίλτος Χρυσομάλλης και Περικλής Μαντάς, η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη, η δικηγόρος Πιπίνα Κουμάντου, που έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για να στελεχώσει το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ., η πρώην διοικήτρια του Νοσοκομείου Σπάρτης Εύη Παπαγεωργίου, ο πρώην διοικητής του ΣΔΟΕ Στέλιος Στασινόπουλος, καθώς και ο πρώην υποδιοικητής της ΕΥΠ, Παναγιώτης Κοντούλης, αλλά και πλήθος αυτοδιοικητικών στελεχών από τη δημοτική παράταξη του Παναγιώτη Νίκα, όπως η Μαρία Οικονομάκου, o Παναγιώτης Γιαννόπουλος, ο Σαράντος Μαρινάκης, ο Γιώργος Φάβας, η Παναγιώτα Ντίντα και ο Παναγιώτης Λύρας.
Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο κεντρικό «cafe Platea» ο Αντώνης Σαμαράς προτίμησε να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τη νεολαία και συγκεκριμένα με τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Μεσσηνίας κ. Στρατικόπουλο, αλλά και της ΟΝΝΕΔ Καλαμάτας, Άστρη Μαυρέα.
Λίγο πριν αποχωρήσει από την κεντρική πλατεία της Καλαμάτας προχώρησε σε μια δήλωση, αντιμετωπίζοντας με «σκωπτική» διάθεση το αφήγημα ΣΥΡΙΖΑ για την έξοδο από τα μνημόνια, αλλά και δηλώνοντας την εκλογική ετοιμότητα στο χώρο της κεντροδεξιάς παράταξης, με στόχο να διώξουν το συντομότερο τη «λαίλαπα» ΣΥΡΙΖΑ από τη χώρα.
Συγκεκριμένα, ο πρώην πρωθυπουργός δήλωσε: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από το επίπεδο της αγωνιστικότητας όλων των φίλων μας σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει ο τόπος. Ώρες οι οποίες κάθε μέρα γίνονται και πιο δύσκολες, μέσα από την ασυνέπεια, μέσα από την καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Γι’ αυτό και τώρα γυρνούσα τα μαγαζιά για να βεβαιωθώ από τους καταστηματάρχες ότι όλοι έχουν βγει από τα μνημόνια. Αλλά εν πάση περιπτώσει, το σημαντικό είναι ότι εμείς είμαστε έτοιμοι και εδώ στη Μεσσηνία και σε όλη την Πελοπόννησο, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, να αντιμετωπίσουμε αυτή τη λαίλαπα, όποτε γίνουν εκλογές, οποιαδήποτε στιγμή διαλέξουν να κάνουν τις εκλογές. Αλλά γνωρίζουν και εκείνοι και εμείς και ο κόσμος ότι ευτυχώς για την Ελλάδα τις εκλογές θα τις χάσουν»
Του Κώστα Γαζούλη tharrosnews
Φωτογραφίες: Στασινός Μουτσούλας
Video:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα