Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Βούλα: Ετσι εκτέλεσαν τον 46χρονο - οι κάμερες «έπιασαν» τον δράστη

Στο υλικό από τα κλειστά κυκλώματα που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί από την οδό Τροίας, στο Πανόραμα της Βούλας, εστιάζουν οι αρχές που ερευνούν την υπόθεση δολοφονίας του 46χρονου στην Βούλα. Σύμφωνα με πληροφορίες στο βίντεο που έχουν στην κατοχή τους διακρίνεται ο δράστης να κατεβαίνει από έναν λοφίσκο που βρισκόταν κοντά στο ΙΧ του θύματος. Το συγκεκριμένο άτομο φορώντας κουκούλα πυροβολεί τον 46χρονο τουλάχιστον 2 με 3 φορές.
Το θύμα βαριά πληγωμένο ανοίγει την πόρτα και προσπαθεί να βγει έξω, σκοντάφτει καιι τότε δέχεται κι άλλες βολές.
Εν τω μεταξύ ο 46χρονος φέρεται να είχε βεντέτα στην Αυστραλία με οικογένεια Λιβανέζου επιχειρηματία με τον οποίο ήταν συνέταιροι. Ο ίδιος φέρεται να είχε πιαστεί στ

χέρια με τον αδελφό του θύματος στη Μύκονο.
Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας αναζητούν στη Μύκονο το κίνητρο της δολοφονίας του 46χρονου «Αυστραλού». Εξετάζεται ακόμη και το απομακρυσμένο ενδεχόμενο…. παράλληλης υπογραφής συμβολαίων θανάτου που αφορούσαν τον 38χρονο που πυροβολήθηκε στην Ακτή Κονδύλη και το θύμα της δολοφονικής επίθεσης στη Βούλα.
Αφορμή γι αυτή τη διασύνδεση που ερευνάται είναι η ενασχόληση και των δύο στόχων με εταιρείες παροχής ασφάλειας σε καταστήματα της Μυκόνου. Η δολοφονία του 46χρονου ήρθε μόλις ένας 24ωρο μετά την απόπειρα εκτέλεσης του Ε.Ζ. στον Πειραιά.
Το… κλεμμένο Rolex
Στελέχη της Ασφάλειας υποστηρίζουν πως ο «Αυστραλός» δεν έχει απασχολήσει για κάποια έκνομη ενέργεια στην Ελλάδα, ούτε και πληροφοριακά, παρά τα όσα- σύμφωνα με δημοσιεύματα- φέρεται να έχει διαπράξει στην Αυστραλία. Το μοναδικό περιστατικό στο οποίο φαίνεται να έχει απασχολήσει αστυνομικές και δικαστικές αρχές της Ελλάδας ήταν το 2011, όταν δήλωσε την κλοπή ενός χρυσού ρολογιού Rolex μεγάλης αξίας από δωμάτιο ξενοδοχείου, όπου διέμενε. Το πανάκριβο ρολόι βρέθηκε με τους υπευθύνους του ξενοδοχείου να υποβάλλουν μήνυση εναντίον του για ψευδή καταμήνυση, υπόθεση μάλιστα που θα εκδικαζόταν… 1 Νοεμβρίου του 2018!
Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας που ασχολήθηκαν με την υπόθεση συνέλεξαν συνολικά έξι κάλυκες από το σημείο και διαπιστώθηκε πως οι δράστες χρησιμοποίησαν για την εκτέλεση του «συμβολαίου θανάτου» ένα πιστόλι 9mm, με τέσσερις από τις σφαίρες να βρίσκουν το θύμα στην ωμοπλάτη, στον θώρακα και στην κοιλιά. Παράλληλα εξετάζουν το σενάριο το όπλο να είχε «σιγαστήρα», ωστόσο υπάρχει μία μαρτυρία που αναφέρει πως ακούστηκαν πυροβολισμοί.
Η σύζυγος του θύματος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δεν είναι ακόμη σε θέση να δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς σχετικά με το εάν γνώριζε κάτι παραπάνω για τις «επαφές» του συζύγου της αλλά και για το εάν της είχε μεταφέρει πως είχε δεχτεί πρόσφατα απειλές για τη ζωή του. Σημαντικό θεωρείται και το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού, αλλά και άλλων κατοικιών στο Πανόραμα της Βούλας, όπου φαίνεται να απεικονίζονται τουλάχιστον δύο δράστες, οι οποίοι προσέγγισαν και διέφυγαν από το σημείο της δολοφονίας με μοτοσυκλέτα. the toc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα