Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

Έκρηξη φιάλης υγραερίου σε ταβέρνα με 3 νεκρούς στην Καλαμάτα (βίντεο-φωτογραφίες)

Στο σημεία του τραγικού συμβάντος έσπευσαν άμεσα και επιχείρησαν για την κατάσβεση 8 πυροσβέστες και 3 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας.
Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως η έκρηξη έγινε στον χώρο της κουζίνας, πιθανόν από διαρροή και ανάφλεξη της φιάλης υγραερίου. Τα ακριβή αίτια της έκρηξης ερευνώνται από την Πυροσβεστική.

Πηγή:.eleftheriaonline

Ματωμένη Υπαπαντή- 3 νεκροί σε ταβέρνα στην Καλαμάτα (βίντεο και φωτογραφίες)

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Καλαμάτας από την τραγική είδηση ότι 3 γυναίκες εργαζόμενες σε κουζίνα ταβέρνας έχασαν τη ζωή τους το βράδυ του Σαββάτου, ανήμερα της τοπικής εορτής της Καλαμάτας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σημειώθηκε ανάφλεξη σε φιάλη υγραερίου στην κουζίνα της ταβέρνας «Διόνυσος» στη συμβολή των οδών Ηρώων & Σανταρόζα.
Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής δύναμης Καλαμάτας απεγκλωβίζοντας και πελάτες που βρίσκονταν στη ταβέρνα, ενώ στη συνέχεια εισήλθαν στην κουζίνα, όπου εντόπισαν 3 γυναίκες.
Άμεσα διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο γενικό νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέκυψαν λόγω των σοβαρών εγκαυμάτων που έφεραν.
Στο Γενικό Νοσοκομείο διακομίσθηκε ελαφρά τραυματισμένος και σε κατάσταση σοκ ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας.
Video: 



Πηγή: Το Θάρρος





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα