Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Η περίεργη ανάρτηση της μητέρας που φέρεται να πέταξε το μωρό στα σκουπίδια (φωτο)

Όλα κάποια στιγμή χάνονται…» είναι η ανάρτηση της 35χρονης στον προσωπικό λογαριασμό της στο facebook, που φέρεται να γέννησε και να πέταξε το βρέφος σε κάδο απορριμμάτων σε συνοικία του Αιγίου, ενώ η ίδια μετά την αποκάλυψη νοσηλεύεται φρουρούμενη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο «Παναγία η Βοήθεια», όπου μετέβη με αιμορραγία την περασμένη Τετάρτη.
Σύμφωνα με το tempo24, στο προφίλ της μάλιστα κατά διαστήματα «ανέβαζε» και φωτογραφίες με μωρά.Η 35χρονη εξακολουθεί να παραμένει «σφήκα», καθώς δε δίνει καμιά συγκεκριμένη απάντηση στις ερωτήσεις των Αστυνομικών που δηλώνουν πεπεισμένη πως είναι η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε στον κάδο απορριμμάτων στη συνοικία Νικολάου Πλαστήρα στο Αίγιο, για το που και κάτω από ποιες

συνθήκες γέννησε το μωρό.



Η ίδια εξακολουθεί να ισχυρίζεται πως το βρέφος δεν έχει καμία σχέση με τη δική της περίπτωση, καθώς υποστηρίζει πως απέβαλλε ενώ διένυε την 34η εβδομάδα κύησης. Πληροφορίες του tempo24.news, θέλουν η γυναίκα να διατηρούσε σχέση με τον πατέρα του μωρού, ο οποίος όμως δεν συμφωνούσε με τη γέννηση του, σε αντίθεση με την 35χρονη, που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά και παθολογικά προβλήματα.
Η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στο περίπου 8,5 μηνών βρέφος, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, φέρεται να επήλθε πριν 3-4 ημέρες. Μάλιστα εκτιμάται πως το μωρό γεννήθηκε νεκρό, κάτι που αναμένεται να επιβεβαιωθεί πλήρως το επόμενο διάστημα από τα αποτελέσματα ιστολογικών εξετάσεων.
Στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκεται και η μητέρα της, καθώς φέρεται να είναι είχε ενεργό ρόλο στην υπόθεση. Πληροφορίες θέλουν να ήταν εκείνη που πέταξε το βρέφος στον στα σκουπίδα. Μάλιστα πηγές του tempo24.news, αναφέρουν πως υπάρχει μάρτυρας που είδε τη μητέρα να μεταφέρει στον κάδο απορριμμάτων που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το σπίτι της 35χρονης, τη σακούλα με το μωρό. aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα