Κυριακή 5 Μαΐου 2019

Με Ζαγοράκη η συνέντευξη Τύπου για το 1ο τουρνουά Beach Soccer!

Παρουσία του Έλληνα πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή και ευρωβουλευτή της Ν.Δ., Θοδωρή Ζαγοράκη, δόθηκε προχθές το απόγευμα συνέντευξη Τύπου στο καφέ – εστιατόριο “AMMOS”, στην παραλία Κυπαρισσίας, για το 1ο τουρνουά Beach Soccer που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο στην Κυπαρισσία μετά από πρωτοβουλία και διοργάνωση του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας! Παράλληλα, κηρύχθηκε η έναρξη του τουρνουά! Από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε την ιδέα του Εμπορικού Συλλόγου ο γνωστός προπονητής και πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, Αντώνης Μαυρέας, ο οποίος ήταν παρών στη συνέντευξη Τύπου και με τις γνώσεις και την εμπειρία του συνδράμει στη διοργάνωση του τουρνουά. Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, Δημήτρης Τερζής, καλωσορίζοντας τον Θοδωρή Ζαγοράκη στην Κυπαρισσία, τόνισε ότι, «Είναι τιμή και χαρά να έχουμε μαζί μας μια από τις εμβληματικότερες μορφές του Ελληνικού ποδοσφαίρου και έναν εξαιρετικό άνθρωπο.
Ευρωβουλευτής τα τελευταία χρόνια και ξανά υποψήφιος. Μιλάω φυσικά για τον Θοδωρή Ζαγοράκη». Από την πλευρά του ο Θοδωρής Ζαγοράκης επεσήμανε πως αποτελεί τιμή η πρόσκληση του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, αναφέροντας ότι, «είναι όμορφο ένας εμπορικός σύλλογος να στηρίζει τον αθλητισμό». Στη συνέχεια κήρυξε την έναρξη του 1ου τουρνουά Beach Soccer λέγοντας πως, «Σήμερα κηρύττουμε την έναρξη του 1ου Beach Soccer Κυπαρισσίας και ευελπιστούμε να έχουμε πολλές συμμετοχές και να αναδειχθεί η  παραλία της Κυπαρισσίας». 
Στη συνέχεια ο κ. Τερζής πήρε το λόγο και είπε ότι, «εξ αφορμής της επισκέψεως του Θοδωρή Ζαγοράκη, μας τιμά ιδιαίτερα που κάνει σήμερα την έναρξη των εργασιών για το 1ο τουρνουά Beach Soccer Κυπαρισσίας μαζί με τον Αντώνη Μαυρέα. Ομολογώ πως έγιναν όλα αρκετά γρήγορα αλλά όλο αυτό με το τουρνουά εμείς το είχαμε στο μυαλό μας μήνες τώρα και να που με την επίσκεψη αυτή γίνεται και μια πολύ ωραία σύμπραξη. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε ανθρώπους σαν τον κύριο Ζαγοράκη στο πλευρό μας, με την εμπειρία του και την παρουσία του μας δίνει άλλη ώθηση για το ξεκίνημα μας αυτό και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Μαυρέα που μας στηρίζει και είναι ο συνδετικός κρίκος μας στηsel. 11 Μεσσηνία τόσο με τον κύριο Ζαγοράκη όσο και με άλλους αγαπημένους προπονητές και ποδοσφαιριστές για όσα έχουμε στο μυαλό μας να υλοποιήσουμε. Ο κύριος Μαυρέας θα είναι δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια εμπράκτως όπως είναι πάντα άλλωστε όταν του το ζητούν. 
Στόχος μας να αξιοποιήσουμε το φυσικό κάλος της περιοχής μας και να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε κίνητρα περισσότερα για τον αθλητικό τουρισμό στην περιοχή μας που ενδείκνυται και με το παραπάνω! Πιστεύουμε πολύ στο εγχείρημα αυτό και θα συντάξουμε τις δυνάμεις μας με όλους τους τοπικούς αθλητικού φορείς ώστε να τα καταφέρουμε όπως συνηθίζουμε σαν εμπορικός σύλλογος να κάνουμε. 
Επίσης πολύ σημαντικό να καταφέρουμε να κινητοποιήσουμε τα παιδιά μας ακόμα περισσότερο ώστε να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Τι πιο όμορφο από το να αφήσουμε τα τάμπλετ και τα κινητά για τρεις μέρες και να αφιερωθούμε ολοκληρωτικά σε ένα τόσο όμορφο event. To τουρνουά θα πραγματοποιηθεί τέλος Ιουλίου. Θα υπάρχουν τρεις κατηγορίες το παιδικό το εφηβικό και των αντρών και θα δούμε ανάλογα με τις συμμετοχές που θα έχουμε αν θα είναι διήμερο ή τριήμερο! 
Το κόστος συμμετοχής θα είναι 10 ευρώ ανά άτομο ενώ οι ομάδες θα είναι τριμελής. Έγραφες θα γίνονται στα μέλη του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου από την Δευτέρα 06/05 μέχρι περίπου της 15  Ιουλίου. Ενώ από την Δευτέρα θα υπάρχει στην σελίδα του συλλόγου μας και η φόρμα εγγραφής ώστε να μπορεί ο καθένας μας να ενημερωθεί για τα στοιχεία που απαιτούνται».
Του Ηλία Γιαννόπουλου, 
Το Θάρρος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα