Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019

Π. Κατσίβελας: «Παράγουν fake news, θέλουν βούρκο που νομοτελειακά θα βυθιστούν μέσα του»

Σκληρή απάντηση σε Λεβεντάκη για τη δεξαμενή ύδρευσης, που είναι στην Κοινότητα Βρυσών
«Κάποιοι θέλουν να παράγουν fake news δείχνοντας τα νέα ήθη που θέλουν να φέρουν στην κοινωνία μας. Θέλουν να δημιουργήσουν ένα βούρκο, που νομοτελειακά θα βυθιστούν μέσα του», αναφέρει ο δήμαρχος Τριφυλίας, Παναγιώτης Κατσίβελας, σε σκληρή απάντησή του για τις δημόσιες καταγγελίες Λεβεντάκη όσον αφορά στη δεξαμενή ύδρευσης Κυπαρισσίας και το νερό που πίνουν στην πόλη.
Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Τριφυλίας, σε δημοσίευσή του στο facebook, κατήγγειλε ότι στην Κυπαρισσία «οι κάτοικοι, οι επισκέπτες και οι τουρίστες αυτής της πόλης, εν έτει 2019, υδρεύονται με νερό, στο οποίο κάνουν βόλτες ποντίκια και αρουραίοι», αναφερόμενος, όπως ισχυρίζεται, «στην κατάσταση που βρίσκεται η δεξαμενή νερού στην Κυπαρισσία, την οποία επισκέφθηκα και σοκαρίστηκα από το θέαμα που αντίκρισαν τα μάτια μου». Μέσω facebook και η απάντηση του κ. Κατσίβελα υπό τον τίτλο «Γιατί υπάρχει και η αλήθεια!!», δημοσιεύοντας 37 φωτογραφίες, από το 2017, από τη δεξαμενή που είναι στην Κοινότητα Βρυσών, οπότε – όπως αναφέρει – ελήφθησαν όλα τα προστατευτικά μέτρα και τοποθετήθηκε νέος χλωριωτής νερού.


Στη σελίδα του στο facebook, στις 8:06 π.μ. της Τρίτης, ο κ. Κατσίβελας έγραψε επί λέξει: «Γιατί υπάρχει κ η αλήθεια!! Ήταν Σεπτέμβριος του 2017 που πήγα στις Βρύσες να ελέγξω την δεξαμενή που υδρεύεται η κοινότητα αλλά κ μέρος της Κυπαρισσίας. Είχαν γίνει όλα τα προστατευτικά μέτρα για να μην πλησιάζουν τα βοοειδή στις πηγές κ είχαμε τοποθετήσει νέο χλωριωτή νερού. Είχαμε κάνει όλες τις παρεμβάσεις που είχε ζητήσει ο πρόεδρος της κοινότητας. Κάποιοι θέλουν να παράγουν Fake news δείχνοντας τα νέα ήθη που θέλουν να φέρουν στη κοινωνία μας. Θέλουν να δημιουργήσουν ένα βούρκο που νομοτελειακά θα βυθιστούν μέσα του». Του Ηλία Γιαννόπουλου  tharros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα