Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

Ολική ανατροπή με το χρονόμετρο για τα ψώνια


Τη Δευτέρα η κυβέρνηση άφησε ανοιχτό τη δημιουργία εφαρμογής μέσω το e-katanalotis με χρονόμετρο έως 4 ώρες για ψώνια, την Τρίτη το πρωί ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης το παίρνει πίσω.
Χτες ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης αποκάλυψε πως βρίσκεται στο τραπέζι «σύστημα με χρονόμετρο με το e-katanalotis» για να έρθει το... άκυρο λίγες ώρες μετά από τον υφυπουργό Ανάπτυξης Νίκο Παπαθανάση.
Συγκεκριμένα, ο Νίκος Παπαθανάσης τόνισε πως αυτό το σύστημα δεν μπορεί να προχωρήσει καθώς δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι smartphone και συνεπώς δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους τους πολίτες.
«Ποιοι το νόημα να φτιάξουμε μία τέτοια εφαρμογή από τη στιγμή που οι ηλικιωμένοι δεν έχουν smartphone και μετακινούνται με βεβαιώσεις κίνησης» αναρωτήθηκε ο κ. Νίκος Παπαθανάσης. Επιπλεον, απαντώντας στην ερώτηση για αν θα συζητηθεί την Παρασκευή και το άνοιγμα κάποιου άλλου κλάδου ανέφερε πως «πέρα από τα Γυμνάσια και τα Λύκεια που θα ανοίξουν τη Δευτέρα 1/2, εφόσον τα επιδημιολογικά δεδομένα το επιτρέψουν θα ανοίξουν και τα πρακτορεία ΟΠΑΠ και οι λαχειοπώλες καθώς αφορά τουλάχιστον 14.000 εργαζομένους σε όλη τη χώρα».
Κλείνοντας τόνισε πως δεν υπάρχει επί του παρόντος συζήτηση για το άνοιγμα των χιονοδρομικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα