Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021

Νέος ακτινολογικός εξοπλισμός στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας


Νέο ακτινολογικό εξοπλισμό θα προμηθευτεί το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, μετά την έκτακτη επιχορήγησή του από την 6η ΥΠΕ, καθώς το υπάρχον ακτινολογικό μηχάνημα παρουσιάζει προβλήματα δημιουργώντας δυσκολίες στη λειτουργία του νοσοκομείου.
Η χρηματοδότηση είναι ύψους 175.000 ευρώ και εκτιμάται ότι σε δύο μήνες περίπου θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία για την προμήθεια του νέου μηχανήματος.
Σε σχετικές του δηλώσεις ο διοικητής του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας Δημήτρης Λαμπρόπουλος επισήμανε: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη για την έκτακτη επιχορήγηση που έκανε για το νοσοκομείο μας, προκειμένου να αγοράσουμε ιατροτεχνολογικό υλικό. Συγκεκριμένα θα χρειαστεί να αγοράσουμε ένα νέο ακτινολογικό μηχάνημα, το οποίο είναι απαραίτητο, καθώς η παλαιότητα του προηγουμένου μας δημιουργεί προβλήματα στη λειτουργία του νοσοκομείου μας. Η χρηματοδότηση είναι 175.000, ξεκινάμε άμεσα διαδικασίες με την επιτροπή προμηθειών και πιστεύω μέσα στο ερχόμενο δίμηνο να έχει ολοκληρωθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα