Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

Υπάλληλος του δήμου Πύργου Hλείας καταγγέλλει αντιδήμαρχο για σεξουαλική παρενόχληση


Καταγγελία παρενόχλησης για αντιδήμαρχο, πως βοήθησε την γυναίκα ο 16χρονος γιος της
Σύμφωνα με την γυναίκα, επειδή δεν ενέδωσε στις πιέσεις για σεξουαλικές απαιτήσεις που δεχόταν, υπήρξε και εκδικητική συμπεριφορά η οποία επηρέαζε ακόμη και την εργασία της. Η ίδια κοινοποίησε πολλαπλά μηνύματα και σε διαφορετικούς φορείς, αλλά μόνον ο δήμαρχος φαίνεται να την βοήθησε, καθώς έπαυσε αμέσως τον καταγγελόμενο από αντιδήμαρχο.
Για την καταγγελία γνωρίζουν τα σώματα Επιθεωριτών Εργασίας, τα Υπουργεία Εργασίας και Εσωτερικών, η Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο για την Ισότητα των Φύλων, ο Συνήγορος του Πολίτη αλλά και η Εθνική Αρχή Διαφάνειας.
Η παρενόχληση φαίνεται να κρατούσε μήνες, ενώ η γυναίκα έφτασε να μιλήσει με δικηγόρο και να ζητήσει και τη βοήθεια του 16χρονου γιου της ώστε να κατεβάσει τα αισχρά μηνύματα που δεχόταν η γυναίκα στο κοινωνικό δίκτυο facebook.
Τι δηλώνει η ίδια
Η ίδια αναφέρει, «Ήταν αισχρός, του είχα ζητήσει να μην το κάνει αυτό γιατί με φέρνει σε δύσκολη θέση, ένας ψυχολογικός πόλεμος. Δεν ήξερα πως να το αντιμετωπίσω, πώς πρέπει να το πω , τι πρέπει να πω. Ερχόμουν πολλές φορές στα όρια να του δώσω σφαλιάρα, αλλά σκεφτόμουν ότι θα έχω επιπτώσεις.
Τα παιδιά μου ήξεραν. Έβαλαν τον 16χρονο γιο μου να κατεβάσει τα μηνύματα από τον υπολογιστή και έφτασε σε σημείο να μου πει, γιατί δεν μου είπες τίποτα γι αυτά που περνάς».
kedenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα