Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

“Καθημερινοί Ήρωες”: Παιδικός διαγωνισμός ζωγραφικής


Το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας συνεργάζεται φέτος για δεύτερη χρονιά με το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, στο πλαίσιο του 8ο παιδικού διαγωνισμού ζωγραφικής με τίτλο «Καθημερινοί Ήρωες», που πραγματοποιείται online, στη νέα ψηφιακή πλατφόρμα https://kidscontest.cycladic.gr/.
Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε παιδιά 4-15 ετών θα διαρκέσει μέχρι τις 25 Μαρτίου 2021. Τα παιδιά από την ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας που θα συμμετέχουν στον διαγωνισμό, θα δουν τα έργα τους τον Ιούλιο σε ψηφιακή έκθεση ζωγραφικής που θα διοργανωθεί στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας στο πλαίσιο του 27ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας. Οι συμμετοχές μπορεί να είναι ή ατομικές ή μέσω σχολείου.
Τί είναι ο διαγωνισμός παιδικής ζωγραφικής «Καθημερινοί Ήρωες»
Με τίτλο «Καθημερινοί Ήρωες», ο φετινός, 8ος παιδικός διαγωνισμός ζωγραφικής του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης πραγματοποιείται ψηφιακά! Στη νέα ψηφιακή πλατφόρμα https://kidscontest.cycladic.gr/ τα παιδιά λαμβάνουν μέρος στον διαγωνισμό, συμμετέχουν στην αντίστοιχη «ψηφιακή» έκθεση ενώ παράλληλα ανακαλύπτουν όλο το χρόνο δημιουργικές δραστηριότητες και αποκτούν γνώσεις που τα μυούν στο σύμπαν της Ιστορίας και της Τέχνης.
Μετά την επιτυχία του περσινού διαγωνισμού που συγκέντρωσε 26.000 συμμετοχές, το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης προσκαλεί και φέτος παιδιά ηλικίας 4-15 ετών (παιδιά προσχολικής ηλικίας, όλων των τάξεων του δημοτικού και του γυμνασίου και Ειδικά Σχολεία και των δύο βαθμίδων εκπαίδευσης) να σκεφτούν και να αποτυπώσουν τον δικό τους Καθημερινό Ήρωα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα