Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

Έξοδος για Πάσχα: Τουλάχιστον 120 οχήματα γύρισε πίσω η αστυνομία στα διόδια


Στο πλαίσιο των ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων αποτροπής των μετακινήσεων η αστυνομία εντόπισε αρκετούς παραβάτες σε ελέγχους στα διόδια Αθηνών - Κορίνθου και Αθηνών - Λαμίας και τους γύρισε πίσω.
Στους ελέγχους που διεξήγαγε η αστυνομία στα σημεία εξόδου από την Αττική καταγράφηκαν 5 παραβάσεις και 100 επιστροφές στον αυτοκινητόδρομο Αθηνών-Κορίνθου σε 11.1129 οχήματα που προσπάθησαν να φύγουν από την Αττική.
Στον αυτοκινητόδρομο Αθηνών - Λαμίας καταγράφηκαν 3 παραβάσεις και 20 επιστροφές στα 14.386 οχήματα που προσπάθησαν να εξέλθουν του νομού Αττικής.
Αναλυτικά τα στοιχεία:
Αθηνών-Κορίνθου: Έξοδος: 11.129 οχήματα - Είσοδος 9.780
Αθηνών-Λαμίας: Έξοδος: 14.386 οχήματα - Είσοδος 12.514
Σύμφωνα με τα μέτρα που ισχύουν απαγορεύεται η μετακίνηση, με οποιοδήποτε μέσο, εκτός των ορίων της οικείας Περιφερειακής Ενότητας. Ειδικώς στην περίπτωση της Αττικής η μετακίνηση απαγορεύεται: α) εκτός των ορίων της Περιφέρειας και β) από ή προς την Περιφερειακή Ενότητα Νήσων.
Από το πρωί είναι σε εφαρμογή ο σχεδιασμός της ΕΛ.ΑΣ για να αποτραπούν οι μετακινήσεις. Η κινητοποίηση είναι μεγάλη και περιλαμβάνει 10.000 αστυνομικούς στους δρόμους, μπλόκα ακόμα και drones.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα