Κυριακή 20 Ιουνίου 2021

Μπαλάσκας: Εξετάζουν αν η δήλωσή του μπορεί να οδηγήσει σε διέγερση διάπραξη αδικήματος


Προκαταρκτική εξέταση διατάχθηκε από την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου, με αφορμή τις δηλώσεις του συνδικαλιστή Σταύρου Μπαλάσκα σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας της Κάρολαϊν, στα Γλυκά Νερά.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης θα ερευνηθεί αν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων και της διέγερσης σε διάπραξη αδικήματος.
Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Παρασκευής ο συνδικαλιστής της Ελληνικής Αστυνομίας ήταν καλεσμένος στο Mega με αφορμή την ομολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Εκεί υποστήριξε ότι αν ο 32χρονος είχε πάρει τηλέφωνο την αστυνομία μετά την πράξη του μπορεί να καθόταν στη φυλακή λιγότερο από πέντε χρόνια, γιατί το έγκλημα θα θεωρείτο εν βρασμώ ψυχής, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.
«Είναι βλάκας. Εάν όταν σκότωσε τη γυναίκα του πάνω στο θυμό, όπως λέει, έπαιρνε τηλέφωνο την αστυνομία θα έμπαινε 4 χ΄ρονια φυλακή. Θα πήγαινε για εν βρασμώ ψυχής σε ενδοοικογενειακό καυγά, με πρότερο έντιμο βίο. Θα πήγαινε για 5, 6 χρόνια φυλακή» είχε γράψει ο ίδιος σε ανάρτησή του
Σημειώνεται ότι αμέσως μετά την δήλωση, το twitter πήρε φωτιά με τους χρήστες να αναφέρουν πως μέλος της ΕΛ.ΑΣ. δίνει οδηγίες για το πως θα σκοτώσεις άνθρωπο και θα φας τη λιγότερη δυνατή φυλάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα