Σάββατο 3 Ιουλίου 2021

Μεσσηνία: Δέκα συλλήψεις για ναρκωτικά, κλοπή & ληστεία


Συνελήφθησαν χθες (2.7.2021) -σε 7 περιπτώσεις- 10 άτομα, 7 για ναρκωτικά ένα για απόπειρα κλοπής και ένα ακόμα μετά σε βάρος του εκκρεμές Βούλευμα για ληστεία.
Συγκεκριμένα:
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 22,23 και 24 ετών, γιατί κατείχαν μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.
Συνελήφθη, χθες το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας, από αστυνομικούς Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, μία 28χρονη ημεδαπή, γιατί στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 ναρκωτικά δισκία. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.
Συνελήφθη, χθες το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης, από αστυνομικούς Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, ένας 30χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.
Συνελήφθη, χθες το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας, από αστυνομικούς Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, ένας 45χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.
Συνελήφθη, χθες το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας, από αστυνομικούς Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, ένας 25χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.
Συνελήφθη, χθες (2.7.2021) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, ένας 24χρονος ημεδαπός, γιατί αποπειράθηκε να εισέλθει σε οικία ημεδαπού, με σκοπό την κλοπή, χωρίς όμως να ολοκληρώσει την πράξη του, καθώς έγινε αντιληπτός. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.
Συνελήφθη, χθες (2.7.2021) το πρωί, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ένας 34χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Καλαμάτας, για ληστεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα