Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Βίντεο ντοκουμέντο: Διακινούν ναρκωτικά μέρα μεσημέρι και ανενόχλητοι μέσα στο ΑΠΘ

Ένα ακόμη βίντεο ντοκουμέντο με διακίνηση ναρκωτικών μέσα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και με τους δράστες να δρουν ανενόχλητοι, βλέπει το φως της δημοσιότητας.
Το βίντεο δημοσιεύει το GRTimes.gr και όπως φαίνεται, την ώρα που εκατοντάδες φοιτητές πηγαίνουν στις σχολές τους ή φεύγουν από το πανεπιστήμιο έχοντας ολοκληρώσει τα μαθήματά τους, στην πλατεία Χημείου του ΑΠΘ γίνεται πάρτι από διακινητές ναρκωτικών που έχουν πιάσει δουλειά και προσπαθούν να "σπρώξουν” κάνναβη.
Περίπου 7-8 άτομα, οι περισσότεροι φορώντας κουκούλες και μάσκες προστασίας για τον κορονοϊό, κρύβοντας έτσι τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, βρίσκονται σε κάθε γωνιά της πλατείας Χημείου, προκειμένου να έχουν το νου τους και αν γίνουν αντιληπτοί από κάποιον που δε πρέπει, να ειδοποιήσουν και να μετακινηθούν. Μάλιστα, δε διστάζουν να πλησιάσουν ανθρώπους που περπατούν στην πλατεία και με ένα χαρακτηριστικό σφύριγμα τους κάνουν γνωστό ότι μπορούν να βρουν ναρκωτικά.
Έως και τις 16.30 της Τρίτης τα άτομα παραμένουν στην ίδια πλατεία του πανεπιστημίου ενώ όλες οι "συναλλαγές” γίνονται "χέρι – χέρι” προκειμένου να μη γίνουν αντιληπτοί.
"Τα άτομα αυτά είναι καθημερινά εδώ, απλά αλλάζουν πόστα. Με έχουν ρωτήσει αρκετές φορές αν θέλω να αγοράσω ναρκωτικά, όπως και την παρέα μου”, αναφέρει φοιτήτρια στο GRTimes.gr, συμπληρώνοντας ότι αποφεύγει να περάσει μόνη από πολλά σημεία του πανεπιστημίου ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες.
Δείτε το βίντεο:

GRTimes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα