Υπάρχει τρόπος να ρίξετε σε σύντομο χρονικό διάστημα τη θερμοκρασία του κρασιού όσο εσείς θα ετοιμάζετε δυο μεζεδάκια.
Πάρτε ένα βαθύ σκεύος, γεμίστε το με πολύ πάγο και ρίξτε μπόλικο αλάτι (1-2 χούφτες).
Βάλτε το μπουκάλι του κρασιού μέσα στον πάγο.
Γεμίστε το σκεύος με κρύο νερό, ώστε να καλυφθεί όσο γίνεται περισσότερο το μπουκάλι.
Σε 10 λεπτά μπορείτε να το βγάλετε και να σερβίρετε τους φίλους σας, αφού η θερμοκρασία του θα έχει πέσει πολλούς βαθμούς κάτω. spirossoulis.com
Πάρτε ένα βαθύ σκεύος, γεμίστε το με πολύ πάγο και ρίξτε μπόλικο αλάτι (1-2 χούφτες).
Βάλτε το μπουκάλι του κρασιού μέσα στον πάγο.
Γεμίστε το σκεύος με κρύο νερό, ώστε να καλυφθεί όσο γίνεται περισσότερο το μπουκάλι.
Σε 10 λεπτά μπορείτε να το βγάλετε και να σερβίρετε τους φίλους σας, αφού η θερμοκρασία του θα έχει πέσει πολλούς βαθμούς κάτω. spirossoulis.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα