Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023

Μέλι έσταξαν Μητσοτάκης και Πτωχός για Νίκα

ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΗ
“Μέλι έσταξαν” ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, για τον απερχόμενο περιφερειάρχη, Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος ενώ είχε ανακοινώσει στις εκλογές της 21ης Μαΐου ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος περιφερειάρχης, υπαναχώρησε όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε το χρίσμα στον Δημήτρη Πτωχό…
Στην παρουσίαση του Δημήτρη Πτωχού, το απόγευμα της Πέμπτης στο προαύλιο του Δημαρχείου Μεσσήνης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι ήρθε στη Μεσσήνη, πέρα από την παρουσίαση του Δημήτρη Πτωχού, “για να ευχαριστήσω και έναν άξιο Περιφερειάρχη, τον Παναγιώτη Νίκα, που έχει αφιερώσει τη ζωή του στην περιοχή και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση”.
Επίσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι επέλεξε τον Παύλο Πτωχό όταν ο Παναγιώτης Νίκας του είπε “πριν από κάποιους μήνες” ότι δεν ήθελε να είναι ξανά υποψήφιος, παρότι ακολούθως ανακοίνωσε θα είναι υποψήφιος: “...η σκέψη που πρυτάνευσε μέσα μου όταν έμαθα πριν από κάποιους μήνες την απόφαση του Παναγιώτη Νίκα, που μου είπε ότι δεν ήθελε να είναι ξανά υποψήφιος. Και όταν μου το είπε αυτό σκέφτηκα πολύ προσεκτικά ποια θα έπρεπε να είναι η επιλογή μας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Και πιστεύω ότι κατέληξα στον κατάλληλο άνθρωπο για την κατάλληλη θέση (τον Δημήτρη Πτωχό)”.
Από την πλευρά του ο Δημήτρης Πτωχός είπε για τον Παναγιώτη Νίκα στην ομιλία του: “Οφείλω να πω δυο λόγια και για τον απερχόμενο περιφερειάρχη, τον κ. Νίκα. Έναν άνθρωπο που γνωρίζω απ’ όταν ήμουν μικρό παιδί. Είχα μάλιστα τη χαρά να τον έχω καθηγητή. Θέλω να ξεκαθαρίσω μια και καλή πως ό,τι κι αν γίνει μόνο σεβασμό και εκτίμηση του έχω. Και είμαι αποφασισμένος να χτίσω πάνω σε ό,τι θετικό έχει προσφέρει. Άλλωστε σχεδόν όλοι οι εκλεγμένοι συνεργάτες του μου έχουν κάνει την τιμή να είναι δίπλα μου σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια. Μαζί προχωράμε και τους ευχαριστώ όλους”.      Στ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα