Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΑΦΙΔΑΣ ΕΣΟΔΕΙΑΣ 2023


Διανύουμε άλλη μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά για τον πρωτογενή τομέα. Μετά τις δυσβάσταχτες αυξήσεις στο κόστος παραγωγής και την ακρίβεια που τσακίζει το εισόδημα των παραγωγών. Ήρθαν οι καιρικές συνθήκες και οι ασθένειες να αποτελειώσουν μια σειρά προϊόντων. Η Μαύρη Σταφίδα αφού αφέθηκε βορά στις ορέξεις λίγων εμπόρων με απόλυτη 
ευθύνη της Κυβέρνησης, φέτος δέχθηκε το τελειωτικό χτύπημα λόγω των καιρικών συνθηκών και των ασθενειών. Απευθύνουμε έκκληση προς την Πολιτεία για την ανάγκη άμεσης στήριξης των σταφιδοπαραγωγών για να περισώσουμε ότι προλαβαίνουμε πριν την ολική εξαφάνιση. Τέλος παραμένουμε αμετακίνητοι στο πάγιο αίτημα μας για την άμεση ανάγκη θέσπισης κινήτρων για την αναδιάρθρωση της καλλιέργειας μιας και το τελευταίο πρόγραμμα απέτυχε οικτρά, αλλά και ανάγκη της χορήγησης έκτακτου βοηθήματος στους πληγέντες από επιθέσεις αγριόχοιρων καθώς και προγράμματος ενίσχυσης για ειδική περίφραξη των σταφιδαμπελώνων.
Ξεκινάμε  τις παραλαβές προς φύλαξη του προϊόντος στις εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού, η τιμή θα ανακοινωθεί το αμέσως επόμενο διάστημα. Καλούμε τους παραγωγούς να μην ενδώσουν σε τιμές εφάμιλλες με τις περσινές να αναμένουν νεώτερες  ανακοινώσεις.
Ευχαριστούμε τους Μεσσήνιους παραγωγούς που διαχρονικά εμπιστεύονται το προϊόν τους
στο Συνεταιρισμό μας καθώς μόνον η στήριξη συνεργατικών σχημάτων μπορεί να εγγυηθεί
καλύτερες αποδόσεις για τους παραγωγούς και ασφαλέστερα για το κοινό τρόφιμα.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΕΝΤΡΩΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΣΤΑΦΙΔΑΣ Α.Σ "ΕΝΩΣΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ"
ΠΕΡΙΟΧΗ         ΗΜΕΡΕΣ                                  ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΜΕΣΣΗΝΗ       ΔΕΥΤΕΡΑ – ΤΕΤΑΡΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ   2722023231 - 6945010043 
ΚΟΜΠΟΙ          ΤΡΙΤΗ – ΠΕΜΠΤΗ
ΓΙΑΛΟΒΑ          ΔΕΥΤΕΡΑ – ΤΕΤΑΡΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ     6932220812
ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ Τ ΡΙΤΗ – ΠΕΜΠΤΗ                              2763023260
ΘΟΥΡΙΑ     ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗΣ    ΣΤΟ ΤΗΛ: 6980936100
ΤΗΛ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ: 6932220812

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα