Παρασκευή 3 Μαΐου 2024

Κρήτη: Φέρεται να ομολόγησε ο 51χρονος που βίαζε το βαφτιστήρι του - «Το προκάλεσε το παιδί»


Ομολόγησε τις πράξεις του, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το neakriti.gr, ο 51χρονος από την Κρήτη που κατηγορείται για σεξουαλική εκμετάλλευση του βαφτιστηριού του, καθώς υπάρχει βίντεο με τα όσα συνέβησαν.
«Συντετριμμένος και άρρωστος»
Ο 50χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη Ανακρίτριας και Εισαγγελέα και θα μεταφερθεί στις Φυλακές Τριπόλεως. Ο ίδιος ομολόγησε τις πράξεις του και κατά πληροφορίες δήλωσε «συντετριμμένος και άρρωστος»!
Ο άνδρας στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και πορνογραφικό υλικό φέρεται να έχει αποδεχτεί κάποιες πράξεις που του αποδίδονται. Η απολογία ξεκίνησε περίπου στις 12:30 το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής και στη συνέχεια αποφασίστηκε η προφυλάκισή του.
Πληροφορίες που μεταδίδει το neakriti.gr, αναφέρουν ότι ο άνδρας παραδέχτηκε ότι η πράξη είχε γίνει δύο φορές στο γραφείο του και το σπίτι του όμως το προκάλεσε ο νεαρός.
Από την πλευρά του ο νεαρός έχει ισχυριστεί ότι έχει συμβεί περισσότερες από 10 φορές και χωρίς να το θέλει.
Το βίντεο που έκαψε τον 51χρονο
Ο 51χρονος ομολόγησε τις πράξεις γιατί όπως αναφέρουν οι πληροφορίες υπάρχει βίντεο που δείχνει την ερωτική περίπτυξη του βαφτιστηριού και του νονού του. Το βίντεο το τράβηξε ο ίδιος ο 51χρονος.
Ο ίδιος, ισχυρίστηκε πως τα κορίτσια «δεν τα πείραξε ποτέ». Έφτασε δε στο σημείο να ισχυριστεί πως οι εν λόγω καταγγελίες είναι… «υπερβολές των οικογενειών».
Ο ίδιος υποστηρίζει ότι στο βίντεο «φαίνεται η ερωτική πρωτοβουλία να έρχεται από το νεαρό» αλλά αυτό είναι παγερά αδιάφορο σε ό,τι αφορά το αδίκημα της αποπλάνησης κατ’ εξακολούθηση σύμφωνα με το υλικό που είναι καταγεγραμμένο το περιστατικό συνέβη Δεκέμβριο του 2019 που σημαίνει ότι το παιδί ήταν 15,5 ετών.
Εις βάρος του 51χρονου Ηρακλειώτη έχουν ασκηθεί διώξεις για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη και ανηλίκου που έχει συμπληρώσει τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, τελεσθείσα και σε απόπειρα.
Επίσης κατηγορείται και για πορνογραφία ανηλίκων με τη μορφή παραγωγής και κατοχής μέσω πληροφοριακών συστημάτων, με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη, αφού στην κατοχή του φαίνεται πως βρέθηκε κάρτα μνήμης με πορνογραφικό υλικό.
Το ιστορικό της κακοποίησης
Το κουβάρι της υπόθεσης φαίνεται να ξετυλίχτηκε, όταν τα περασμένα Χριστούγεννα ο «νονός» επισκέφτηκε το σπίτι των συντέκνων του με το 20χρονο σήμερα παιδί να αρνείται να κάτσει στο ίδιο τραπέζι μαζί του.
Όταν οι γονείς του αργότερα του ζήτησαν εξηγήσεις για την συμπεριφορά του, το παιδί ξέσπασε και αποκάλυψε την φρίκη που έζησε από τον πνευματικό του πατέρα!
Και κάπως έτσι, άνοιξε ο δρόμος της δικαίωσης για το 20χρονο αγόρι αλλά και άλλα δύο παιδιά, κορίτσια αυτή τη φορά, που όπως έδειξε η έρευνα των αστυνομικών αρχών, φέρονται να έζησαν περίπου τον ίδιο εφιάλτη.
Πρόκειται για την αδερφή του νεαρού, επίσης ενήλικη γυναίκα 24 χρονών σήμερα, γεννηθείσα το 2000 αλλά και την ανήλικη αδερφή του έτερου βαφτιστηριού του φερόμενου ως δράστη, ένα κορίτσι σήμερα 17 χρόνων. Σύμφωνα με τις κατηγορίες οι ασελγείς χειρονομίες στα κορίτσια, αφορούν για το μεν πρώτο το 2006 και το 2010, ενώ για το ανήλικο ακόμα, την περίοδο του 2012
Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας οι ασελγείς πράξεις φέρεται να τελούνταν από το 2006 έως το 2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα