Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024

Πολάκης σε Κασσελάκη: Δεν είμαι κανένα παιδάκι να με διαγράφουν και να με επαναφέρουν

Δήλωση για την απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να επιστρέψει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ έκανε ο Παύλος Πολάκης.
«Όπως είχα δήλωσει την ημέρα της απαράδεκτης διαγραφής μου, ήμουν, είμαι και θα είμαι ΣΥΡΙΖΑ. Είχα δηλώσει πως ο λαός διαγράφει και κανείς άλλο. Επειδή λοιπόν ο λαός δεν διέγραψε και επειδή φάνηκε πόσο στημένο ήταν όλο εκείνο το σκηνικό, σήμερα κάποιοι προσπαθούν να διορθώσουν το απαράδεκτο που έκαναν τότε, να με διαγράψουν χωρίς καμία ενημέρωση, πιστεύοντας πως ήταν μια ευκαιρία να ξεμπερδέψουν έτσι μαζί μου.
»Η επιστροφή μου στον ΣΥΡΙΖΑ, από τον οποίο δεν έφυγα ποτέ, η τυπική δηλαδή με την έννοια της επανένταξης στην ΚΟ, δεν αλλάζει σε τίποτα την πολιτική εκτίμηση σε σχέση με το πρόβλημα το πολιτικό που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ και την ανάγκη να υπάρξει μια ισχυρή δυναμική αξιωματική αντιπολίτευση με ξεκάθαρο προγραμματικό λόγο, η οποία θα ρίξει το επιτελικό κράτος και τη νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.
»Ό,τι έχω πει ισχύει, τα υπόλοιπα θα τα πούμε στην Κεντρική Επιτροπη. Είστε μεγάλα παιδιά, είναι ξεκάθαρο αυτό που λέω. Θα τα πούμε προγραμματικά και αξιακά στην ΚΕ.
Δεν είμαι κανένα παιδάκι για να με διαγραφούν χωρις ενημέρωση και να με επαναφέρουν με μια ενημέρωση του Νίκου Παππα λίγα λέπτα πριν».

Η επανένταξη του Παύλου Πολάλη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ανακοινώθηκε από τον προεδρεύοντα της Ολομέλειας της Βουλής, Θανάση Μπούρα.
Όπως ανέφερε ο κ. Μπούρας, «με επιστολή που απέστειλε προς τον πρόεδρο της Βουλής ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παπάς μας γνωστοποιεί την επανένταξη του βουλευτή Χανίων Παύλου Πολάκη στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα