Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024

Ζαχαράκη: Έρχεται νέα ρύθμιση για τις μετεγγραφές φοιτητών τρίτεκνων οικογενειών


Σε επίκαιρες ερωτήσεις βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ για τις μετεγγραφές των φοιτητών-παιδιών τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών στα ΑΕΙ απάντησε στη Βουλή η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σοφία Ζαχαράκη.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η υπουργός απάντησε πως το αρμόδιο υπουργείο Παιδείας θα εξειδικεύσει σύντομα τη ρύθμιση της εφαρμογής επιπρόσθετης μοριοδότησης σε ό,τι αφορά στις μετεγγραφές των φοιτητών τρίτεκνων οικογενειών στα πανεπιστήμια.
Τις ερωτήσεις κατέθεσαν ο βουλευτής της Νέα Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Β. Κεφαλογιάννης, και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χάρης Μαμουλάκης.
Η ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Β. Κεφαλογιάννη
«Προτίθεστε να θεσμοθετήσετε τις ελεύθερες μετεγγραφές των δικαιούχων παιδιών τριτέκνων και πολύτεκνων οικογενειών, προκειμένου οι σχετικές ευνοϊκές ρυθμίσεις να συμπεριληφθούν σε νέα υπουργική απόφαση για τις μετεγγραφές;» επισήμανε στην ερώτησή του ο βουλευτής Κωνσταντίνος Β. Κεφαλογιάννης.
Η ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χάρη Μαμουλάκη
Στην επίκαιρη ερώτηση που είχε καταθέσει ο βουλευτής Χάρης Μαμουλάκης επισύναπτε την επιστολή του Συλλόγου Πολύτεκνων Γονέων Νομού Ηρακλείου με την οποία ζητούν να θεσμοθετηθούν οι ελεύθερες μετεγγραφές στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση των δικαιούχων παιδιών πολύτεκνων οικογενειών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα