Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024

Ασταμάτητη η Εράνη: Τεσσάρα στη Ράχη, συνεχίζει με το απόλυτο

Η Εράνη Φιλιατρών συνεχίζει την αήττητη πορεία της στο πρωτάθλημα της Α’ Τοπικής Μεσσηνίας, καταγράφοντας την πέμπτη νίκη σε ισάριθμους αγώνες με το εμφατικό 0-4 επί του ΠΑΣ Ράχης. Η ομάδα του Ευάγγελου Στουρνάρα δείχνει ασταμάτητη, διατηρώντας την κορυφή με σταθερή και κυριαρχική παρουσία στο γήπεδο
Η αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΣ Ράχης εξελίχθηκε σε μία εντυπωσιακή επίδειξη δύναμης για την Εράνη, που πρόσφερε στον προπονητή της, Ευάγγελο Στουρνάρα, το καλύτερο δώρο γενεθλίων με μία ακόμα πειστική εμφάνιση και ευρεία νίκη. Από το πρώτο κιόλας λεπτό, οι παίκτες έδειξαν ότι η ομάδα μπήκε στο “Π.Μπαχράμης” για να πάρει μια ακόμη νίκη, διατηρώντας τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού από την αρχή μέχρι το τέλος.
Επιθετικός μονόλογος
Η Εράνη κατέγραψε έναν εντυπωσιακό επιθετικό μονόλογο, με τους φιλάθλους να βλέπουν τους παίκτες της να κυριαρχούν σε κάθε φάση. Ο Ράτο άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό, ενώ ο Σαραντόπουλος πρόσθεσε ακόμα ένα τέρμα στο 33’, ανεβάζοντας το σκορ στο 0-2 πριν το ημίχρονο.
Καταιγιστική και στο δεύτερο ημίχρονο
Η ομάδα διατήρησε τον ρυθμό και στην επανάληψη, με τον Μιχόπουλο να πετυχαίνει το 0-3 στο 61ο λεπτό και τον Σταθόπουλο να διαμορφώνει το τελικό 0-4 στο 82’. Η εντυπωσιακή αυτή απόδοση δείχνει την αυτοπεποίθηση και την ισχυρή δυναμική της ομάδας, που δεν σταματά μπροστά σε καμία πρόκληση.
Με το πέρας ενός απαιτητικού προγράμματος και τρεις νίκες σε έξι ημέρες, η Εράνη επιστρέφει στα Φιλιατρά διατηρώντας την πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα.
ΠΑΣ Ράχη: Κουτίβας, Βράπι, Κωστέας, Π. Σταματόπουλος, Τσουλάκος (69′ Γιαννίκος), Μωράκης, Κάνιστρας (46′ Ρ. Σταματόπουλος), Ζωγόπουλος, Κιόρρι (51′ Τόμασεκ), Κωνσταντόπουλος, Κορομηλάς
Εράνη: Αντωνόπουλος, Καπλάνης, Μπινιώρης (64′ Καραχάλιος), Καρακατσάνης (82′ Οικονομόπουλος), Ράτο (60′ Χάρμπας), Μπουρδέκας, Φλαριώτης, Μιχόπουλος (82′ Καλογερόπουλος), Σπυρόπουλος, Κωνσταντόπουλος (64′ Σταθόπουλος), Σαραντόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα