Στα «όπλα» σύσσωμη η Μεσσηνία
Την απόλυτη αντίδραση της Μεσσηνίας και την αποτροπή κάθε ενδεχόμενου να μην κατασκευασθεί το τμήμα Πύργος – Καλό Νερό της Ολυμπίας Οδού, εξέφρασαν χθες σε σύσκεψη στη Νομαρχία οι φορείς της περιοχής μας, δηλώνοντας ότι, αν απαιτηθεί, θα οργανωθούν ακόμα και κινητοποιήσεις.
Συζητήθηκε, μάλιστα, και το ενδεχόμενο κατάθεσης ασφαλιστικών μέτρων, με αίτημα να μην κατασκευασθεί καθόλου ο δρόμος, αφού η σύμβαση που έχει υπογραφεί προβλέπει την κατασκευή και του επίμαχου τμήματος.
Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ο νομάρχης Δημήτρης Δράκος δήλωσε ότι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον υφυπουργό Υποδομών Γιάννη Μαγκριώτη, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι το θέμα δεν έχει «κλείσει» και την επόμενη εβδομάδα θα δεχτεί τους εκπροσώπους της Μεσσηνίας, προκειμένου να συζητήσουν.
Πηγή: ΘΑΡΡΟΣ
Δήμος Τριφυλίας: Εως 31 Δεκεμβρίου η ανανέωση άδειας κοινόχρηστου χώρου
-
Να προβούν στην ανανέωση άδειας κοινόχρηστου χώρου για το 2026 μέχρι τις 31
Δεκεμβρίου καλούνται οι επαγγελματίες στον Δήμο Τριφυλίας καθώς μετά την
ημερομ...
Πριν από 2 ώρες

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα