Μπορεί η απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ για το χρονοδιάγραμμα κατάθεσης υποψηφιοτήτων για τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές να σήμανε την έναρξη της προεκλογικής κούρσας μέχρι το Νοέμβριο, όμως, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το Δήμο Καλαμάτας, αλλά και τους Δήμους της Μεσσηνίας γενικότερα, στη γραμμή εκκίνησης δε βρίσκεται ούτε ένας υποψήφιος!
Όπως μας έλεγαν τις προηγούμενες ημέρες στελέχη του κόμματος, μέχρι σήμερα δεν υπάρχει κινητικότητα και η κατάσταση μόνο ως αδιέξοδη μπορεί να περιγραφεί.
Βέβαια, μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης από τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας Δ. Αλευρά υπήρξαν κάποιες σχετικές διεργασίες, τουλάχιστον όσο αφορά στις υποψηφιότητες των κ.κ. Χρ. Μαλαπάνη και Β. Κοσμόπουλου, αλλά καμία, για τους δικούς της λόγους, δε φαίνεται να προχωρά.
Πηγή: ΘΑΡΡΟΣ
Πόσα μανταρίνια πρέπει να τρώτε κάθε μέρα για να καλύψετε τις ανάγκες σας
σε βιταμίνη C
-
Το μανταρίνι αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή χειμερινά φρούτα, χάρη στη
γλυκόξινη γεύση της, την ευκολία στη μεταφορά και τη θρεπτική της
αξία.Πρόκειται γ...
Πριν από 2 ώρες

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα