Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

22η ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΝΕΔΑ «ΣΩΤΗΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ»

ΑΥΛΩΝΑ  Σάββατο 26 Iουλίου  2014
Για 22η συνεχόμενη χρονιά, πεζοπόροι διαφορετικής ηλικίας ,από όλα σχεδόν τα μέρη της Ελλάδας, γίνονται παρέα περνώντας μια μαγευτική μέρα με περιπέτεια, κέφι και αλληλοϋποστήριξη, απολαμβάνοντας την ξεχωριστή φύση της Νέδας.
Πιστός στην παράδοση που ξεκίνησε ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, τελευταίος πρόεδρος της Κοινότητας Αυλώνος, ο Σύλλογος Αυλωνιτών, σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο Αυλώνας και υπό την αιγίδα του Δήμου Τριφυλίας, διοργανώνει, το ΣΑΒΒΑΤΟ 26 Ιουλίου 2014, πεζοπορία στη ΝΕΔΑ.
Κάθε χρόνο τιμούμε τη μνήμη του με αυτή την εκδήλωση. Το μαγευτικό φαράγγι, οι πέτρινες γέφυρες, οι εντυπωσιακοί καταρράχτες, το στόμιο, η μοναδική σήραγγα, η μυθολογία που μπλέκει με την ιστορία μας περιμένουν!!!
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Αναχώρηση από το γήπεδο της Αυλώνας, με αυτοκίνητα του δήμου, στις 10:30 το πρωί του Σαββάτου για το γεφύρι της Αρχαίας Φιγαλείας (καινούριο γεφύρι).

Πεζοπορία μέσα στο φαράγγι σε μήκος 8 χλμ. περίπου.
Στάση στο πέτρινο γεφύρι, γύρω στις 13:30, για ξεκούραση και κολατσιό με τοπικά προϊόντα (ντομάτα-τυρί-ψωμί-καρπούζι), με την φροντίδα του Συλλόγου Αυλωνιτών.
Πορεία για τους καταρράκτες, απολαυστικό μπάνιο.
Κατεβαίνουμε με σκοινί στην είσοδο του στομίου.
Διασχίζουμε την μοναδική σήραγγα μήκους 80 μ.
Περπάτημα στις όχθες του ποταμού, φθάνουμε στον τρίτο καταρράχτη.
Τέλος διαδρομής στις 17:30- 18:00 περίπου. Αυτοκίνητα θα μας μεταφέρουν στην Αυλώνα. (Στο γήπεδο υπάρχουν ντους και χώρος για αλλαγή ρούχων)
Η συνδρομή των 10 ΕΥΡΩ περιλαμβάνει τη μεταφορά από το γήπεδο στη Νέδα και αντίστροφα, αναμνηστικό μπλουζάκι/καπελάκι και κολατσιό στο ποτάμι.
Οι μικροί πεζοπόροι έως 12 ετών δεν πληρώνουν.
Το βράδυ, στην πέτρινη πλατεία της Αυλώνας θα υπάρχει φαγητό, καλή μουσική και χορός. Όλοι μαζί, πεζοπόροι και κάτοικοι θα περάσουμε μια αξέχαστη βραδιά, μακριά από τα καθημερινά προβλήματα.
Η διαδρομή απαιτεί ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Βαθμός δυσκολίας (++)
Συμβολή στην ασφαλή διάβαση, θα έχει το Σώμα Εθελοντών Διασωστών του Ε.Ε.Σ. (παράρτημα Καλαμάτας).
Οι συμμετέχοντες πρέπει να γνωρίζουν κολύμπι και απαραίτητα χρειάζεται μαγιό-σορτσάκι, κλειστά αθλητικά παπούτσια και να προσαρμόζονται στις παροτρύνσεις των οδηγών.Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα:
6977 191331 (Γιάννης Χριστόπουλος),
6977 975535 (Σπύρος Τρουπάκης)

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα