Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Υποσχέσεις Τσίπρα για το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατρών

Για την ανάγκη διατήρησης του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατρών...


......διαδήλωσε χθες στην Καλαμάτα αντιπροσωπεία δημοτικών και τοπικών συμβούλων από τα Φιλιατρά κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Δημαρχείο Καλαμάτας. Μάλιστα συναντήθηκαν μαζί του εκθέτοντας την αναγκαιότητα διατήρησης του τμήματος και τον ευχαριστούν που άμεσα ανταποκρίθηκε στο αίτημά τους να συναντηθούν μαζί του.
Σε σχετική ανακοίνωση μάλιστα από το δήμο τονίζεται χαρακτηριστικά: «Ενημερώνουμε ότι σήμερα (χθες) αντιπροσωπεία δημοτικών και τοπικών συμβούλων της Δημοτικής Ενότητας Φιλιατρών του Δήμου Τριφυλίας, διαδήλωσε έξω από το Δημαρχιακό Μέγαρο Καλαμάτας, την πλήρη αντίθεση του Φιλιατρινού λαού στην κατάργηση του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατρών και ζήτησε
συνάντηση με τον πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα που επισκεπτόταν την περιοχή. Ο κ. πρωθυπουργός ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά μας για συνάντηση μαζί του και τον ευχαριστούμε ιδιαιτέρως γι’ αυτό. Στην συνάντηση, από την αντιπροσωπεία εκτέθηκε η αναγκαιότητα διατήρησης και ενίσχυσης της λειτουργίας του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατρών και του ζητήθηκε άμεση πολιτική παρέμβαση για να αρθεί η αδικία που γίνεται στην πόλη των Φιλιατρών.

Ο κ. πρωθυπουργός άκουσε με ενδιαφέρον τις απόψεις μας και δεσμεύτηκε να εξετάσει ο ίδιος το θέμα και να μας απαντήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα».

Κ.Μπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα